Miért írják az (általában kínai) ételreceptekben, hogy a csirkét csak 2-3, max.5 percig kell párolni, vagy pirítani vagy akármi?!
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 21:36
1/4 anonim válasza:
Mert ezek kínai ételreceptek, és ott eddig sütik a húst. Ennyi. :-)
2/4 anonim válasza:
Mert a kinai receptekben a húsok egész vékony szeletkékre vannak vágva, és igy átsülnek ennyi idö alatt. (Ennek az az oka, hogy pálcikával nehéz lenne egy csikrecombot enni - ezért kis falatokra vágva készitik el.) Ha ezeket a szeletkéket tovább sütögetnéd, akkor elöször kiszáradnának utána pedig megégnének.
3/4 anonim válasza:
Hát ez így nem igaz teljesen... Mert a kínaiak félnyersen esznek mindent... (itt élek kínában). A kajáldában kb. 5 héten keresztül vitettük vissza a kaját, hogy még süssétek egy kicsit, mert félnyers...
4/4 anonim válasza:
Kedves 03-17 22:09 !
Láttál már igazi kínai csirkét ???
Az így néz ki:
- Csirke fejétől lefele kb. 1.5 cm-es csíkokra darabolva, csonttal, mindennel, ahogy van, majd úgy megsütve... A fejét is tálalják és néz rád, mikor eszed...
Csááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!