Mennyibe kerül jóllakni egy étteremben?
" a gasztronómia azért talán nem itt ér véget, inkább csak itt kezdődik."
Elkeserítően primitív agyú barátom, 3 sorral feljebb írtam, hogy:
" inkább 10000-nél kezdődik, 15.000 inkább az átlag."
Pontosan kezdetről, és átlagról írtam, kedves szánalmasan akadékoskodó válaszoló!
A kérdésben pedig, (csak mert látom, erősen segítségre szorulsz szövegértelmezés terén) szó nem volt semmiféle felső kategóriás csúcs gasztronómiáról!
A kérdező egyszerűen, csak jól akar lakni! Szélesőségektől mentes, átlagra kérdezett rá!
Arra meg a cigánypecsenye, szakbarbár barátom, pont hogy egy jó példa!
#12: És én nem értem? Nem az a lényeg, hogy akkor most mennyi egy ebéd, mert b#zdmeg, megnyitod bármelyik étterem honlapját, forintra pontosan ki lehet számolni, hanem az a lényeg, hogy a beszűkült prolitempó szerint minden, ami az ő kis vékony pénzárcáján túlmutat az sznobság, rongyrázás, átverés, lehúzás, lásd:
"Na ez pont nem a normál kategória, hanem a parasztvakító"
"egy átlag étel, max.5-6 ezer ft, ezen van egy tisztességes haszon, minden ami e fölött van, az szimpla hülyének nézés, és lehúzás"
Ezt Én, mint a felső tízezer, a top 1%, az elit tagja kategorikusan visszautasítom. Van gasztronómiai élet a kifőzdéken és csárdákon túl is, nem is akármilyen, de ezt nektek nyilván teljesen feleslegesen magyarázom, akik szerint minden, ami 6000 forintnál drágább az átverés. Értem én, hogy Ti ezen a szinten éltek, de miért kell a nyomorra ennyire fennhangon büszkének lenni...? Nagyon szánalmas innen fentről az én szintemről nézve.
14-es!
Mi történt bohóc, összspóroltál egy fine dining vacsorára a cirkuszi fellépéseidből?
Vagy csak álmodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!