Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyibe kerül jóllakni egy...

Mennyibe kerül jóllakni egy étteremben?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha veszünk előételt, főételt és desszertet és egy nem túlárazott bort, mennyibe fog kerülni kb?
aug. 18. 05:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nézd, van aki egy fél tányér lépésről is tele lesz, van akinek meg az általad felsoroltak is kevesek. Iyg nincs oylan, hogy ez mennyibe kerül.
aug. 18. 10:04
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

" a gasztronómia azért talán nem itt ér véget, inkább csak itt kezdődik."

Elkeserítően primitív agyú barátom, 3 sorral feljebb írtam, hogy:

" inkább 10000-nél kezdődik, 15.000 inkább az átlag."

Pontosan kezdetről, és átlagról írtam, kedves szánalmasan akadékoskodó válaszoló!

A kérdésben pedig, (csak mert látom, erősen segítségre szorulsz szövegértelmezés terén) szó nem volt semmiféle felső kategóriás csúcs gasztronómiáról!

A kérdező egyszerűen, csak jól akar lakni! Szélesőségektől mentes, átlagra kérdezett rá!

Arra meg a cigánypecsenye, szakbarbár barátom, pont hogy egy jó példa!

aug. 18. 10:15
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
jóllakni 1500-ból is lehet a corvin aluljáróbán
aug. 18. 10:52
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

#12: És én nem értem? Nem az a lényeg, hogy akkor most mennyi egy ebéd, mert b#zdmeg, megnyitod bármelyik étterem honlapját, forintra pontosan ki lehet számolni, hanem az a lényeg, hogy a beszűkült prolitempó szerint minden, ami az ő kis vékony pénzárcáján túlmutat az sznobság, rongyrázás, átverés, lehúzás, lásd:

"Na ez pont nem a normál kategória, hanem a parasztvakító"

"egy átlag étel, max.5-6 ezer ft, ezen van egy tisztességes haszon, minden ami e fölött van, az szimpla hülyének nézés, és lehúzás"

Ezt Én, mint a felső tízezer, a top 1%, az elit tagja kategorikusan visszautasítom. Van gasztronómiai élet a kifőzdéken és csárdákon túl is, nem is akármilyen, de ezt nektek nyilván teljesen feleslegesen magyarázom, akik szerint minden, ami 6000 forintnál drágább az átverés. Értem én, hogy Ti ezen a szinten éltek, de miért kell a nyomorra ennyire fennhangon büszkének lenni...? Nagyon szánalmas innen fentről az én szintemről nézve.

aug. 18. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
13as és az melyik étterem?
aug. 18. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltunk egy igényes, közép kategóriás étteremben. Kettőnknek egy előétel egy-egy főétel egy-egy desszert, egy-egy koktél és egy-egy pohár bor, a szervízdíjjal 40 ezer.
aug. 18. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Magyar és olasz menüvel 10-ezren belül is bőven lehet.
aug. 23. 08:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra meg az szánalmas, hogy "az én szintemről nézve". Mert ez a beszólás emberileg van lent és ez többet nyom.
aug. 23. 08:06
 19/19 anonim ***** válasza:

14-es!

Mi történt bohóc, összspóroltál egy fine dining vacsorára a cirkuszi fellépéseidből?

Vagy csak álmodtál?

aug. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!