Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Rossz ötlet megemlíteni ilyet...

Rossz ötlet megemlíteni ilyet a büfében, leminősít engem?

Figyelt kérdés
nem gyakran járok már az egyik ismertebb gyrososhoz a kisvárosomban, mert egyrészt alább adott a minőségből, meg a drágulások is ugye, de ha nagy ritkán betévedek szeretnék olyan minőséget kapni mint régen. ez több dologban is hibádzik, de ami inkább bánt hogy többször futottam olyanba hogy spórol a pékárun (is) és az előző napi gyroskiflit (szabolcsban vagyunk, itt népszerű ez a forma) vagy hamburgerbucit adja ki, amin érződik hogy nem friss, és ront sokat az élvezeti értéken. ha szóvá tenném legközelebb hogy ezt kérnék -ha van friss zsömlétek az pl. elég jelzésértékű lenne, lenne értelme, vagy csak feleslegesen haragítom vele magamra a vendéglátóst? tudom, kérdés ha elégedetlen vagyok, miért megyek vissza, de az az igazság hogy annál a néhány másiknál is nagy változások történtek nem jó irányba
aug. 12. 21:18
 1/10 anonim válasza:
100%
Meg kell említened, hiszen te fizetsz és azért a pénzért legyen már elvárható, hogy minőséget/frisset kapj.
aug. 12. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, említsd meg. Nem baj, ha magadra haragítod, ez egy szolgáltatás, amiért fizetsz.
aug. 12. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Lehet csak én vagyok ezzel így, de nem merném megemlíteni, nehogy valami plusz "hozzávalót" kapjak a kajámba. Inkább mennék olyan napon, amikor sokan vannak, addigra hátha kipörgetik a tegnapi pékárut.
aug. 12. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs abban semmi ha megmondod,"bocs de friss buciban kérem ha lehet".

Én ezt mondanám és amikor megcsinálni, csomagoláson keresztül megtapogatnám és ha nem friss ott hagynám.

Én volt, hogy Németországban vettem egy dönert új helyen, és alig tettek bele húst,konkrétan 4-5 darab kb. 2 euró nagyságú húsdarabkát tettek bele, mondtam, hogy bocs de én ilyen kevés húst még nem láttam dönerben és azért nem fogok 7 eurót fizetni, erre kicsit megszeppenve, kissé mogorván tettek bele többet és úgy kifizettem de többet nem mentem oda.

aug. 12. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Megemlitheted nekik finoman
aug. 12. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Hol 7 euró a döner? Bécsben 4-ért is van, Eisenstadtban 4,50
aug. 12. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan meg lehet kérdezni nem lesz belőle semmi bajod.

Sőt akkor már inkább a frissből ad.

Egyébként felénk is divat de sokan lefagyasztjak ha marad és úgy veszik ki.az nem annyira száraz.

aug. 13. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Épp ezért merik megcsinálni.
aug. 13. 11:34
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megcsináltam, és pont olyan ritka alkalmat fogtam mikor maga az üzletvezető hölgy volt magában (eddig mindig váltakozó új személyzetet tapasztaltam ha mentem pár hónapos kihagyásokkal) a hambis kérésnél fél másodperces szünet után közölte hogy persze, -arra hogy ha van friss zsömlétek- de a végén megkaptam hogy a csomagolás 200 forintra emelkedett, amit még megértenék egy habdoboz vagy műanyag evőeszközök esetén ha valaki tálat kér, de én ugye kaptam egy darab alufóliát rá, majd mielőtt egy 10ft-os nylonzacskót kaphattam volna arra is rákérdezett külön hogy azt is kérem? inkább azt mondtam hogy nem. vicc már ez az egész komolyan
aug. 14. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

"Hol 7 euró a döner? Bécsben 4-ért is van, Eisenstadtban 4,50"

Az olcsobb helyeken 7 euró, pl. Köln perifériáján, Frechen Hürth...Kölnben már 8-9 Euró, régen volt 4-5 Euro Bécsben is.

Bécsben sem hiszem, hogy veszel 4

aug. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!