Szerintetek jó ötlet lenne ezt kérni?
Nem csinálnak ilyet, hiszen az ételek nagyrésze frissen készül plusz semmi garancia arra, hogy még is jelensz a helyen.
Miért nem rendelhet maganak szerencsétlen ami akkor eppen jol esik neki az étteremben?
Az első hülyeséget írt.
Van ilyen, nyugodtan lehet így kérni. Frissen sülteket is. Előkészítik addigra és csak sütni kell.
Mi már sokszor mentünk így enni, hogy előre megrendeltük. Főleg munka kapcsán, ha vendégeket viszek enni.
Marhaság szerintem.
Elviszed étterembe, de azt eszi, amit Te kitaláltál 1 héttel korábban? Nagy élmény.
Én nem örülnék neki, mert szeretem magam eldönteni, hogy mit eszek, ne más találja ki.
A meghívás jó ötlet, de a többi nem. Egyáltalán hogy gondoltad? Elé raksz egy rántott húst, vagy megkérdezed előtte random, hogy mit enne? De ez változhat egy órán belül is.
Szerintem ez jó ötlet csak szólj a barátnődnek hogy ne egyen sokat a programozás előtt[mert ha nem szólsz lehet bekajál az út előtt és nem bír majd enni az étteremben].
Egyébként biztos van olyan étterem ahol lehet ilyen rendelést csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!