Párkányban az éttermek elfogadják a bankkártyákat?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van?
Kaphatok tippeket, hogy melyik étterembe érdemes elmenni?
aug. 11. 13:24
1/11 anonim válasza:
A híres parasztétteremben csak kp-s fizetés van! :D
3/11 anonim válasza:
Beb#szna ha 2024-ben nem fogadnák el.
4/11 anonim válasza:
1: ezt jó tudni, köszi. Elég fura így 2024-ben.
5/11 mantis religiosa válasza:
Amik a vasútállomás környékén vanbak, azokban elfogadják. Márciusban voltam arra utoljára, gondolom azóta nem változott.
6/11 anonim válasza:
Éttermünkben nem lehet bankkártyával fizetni, csak készpénzzel. Elsősorban euróval, de forintot is elfogadunk.
7/11 anonim válasza:
3-as!
Ebben a párkányi étteremben nem fogadják el hiába van 2024. Biztos olyan is van Párkányban, ahol elfogadják.
8/11 anonim válasza:
egy régebbi google véleményben olvastam róluk hogy nem érdemes forinttal fizetni mert nagyon lehúzóan váltják át euróra
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, aki válaszával, hozzászólásával megtisztelt!
aug. 13. 07:20
10/11 anonim válasza:
- Miratti - Fő tér /Hlavna ulica/ 3. Kedden fizettem OTP kártyával, a terminál érintős. A bejárati ajtó üvegére ki voltak ragasztva a bankkártyák logói, de előtte azért megkérdeztem.
- Hlavna 13 - Bernard Pivo (Eredetileg Phoenix felirat) - szintén lehet fizetni.
- A Fő téren /utcán/ több étteremben (New York bistro, Platan, stb.) elfogadják, de előbb rá kell kérdezni, mert a bejárati ajtón nincsenek ott a bankkártya címkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!