Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha cipóban szolgálnak fel...

Ha cipóban szolgálnak fel levest, megeszitek a leves után a cipót is?

Figyelt kérdés

aug. 11. 11:04
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Csak egy részét.
Nem.
48 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Szólok, hogy tányérban szervírozzák.
aug. 11. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Hát, ez nagyban függ attól, hogy mennyire finom a cipó, eszek-e másodikat, mennyire vagyok éhes...
aug. 11. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem eszem másodikat (márpedig cipo után nem szoktam) akkor meg szoktam enni, szinte csak a talpa marad a tányéron. De volt már, hogy az se maradt ott. 🙂
aug. 11. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert nem szeretek kenyeret enni leves mellé, meg egy tartalmas! leves elég ebédre.
aug. 11. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hisz kifizettem. Különben meg nagyon finom.
aug. 11. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Mindet nem mert túl nagy.
aug. 11. 12:11
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Bírom mikor le vagyok prolizva mert le merem írni hogy megeszem, hisz kifizettem. Én étterembe jóllakni megyek, nem pedig kóstolgatni. Ha egyszer éhes vagyok, egyek normálisan.

Irigylem azokat az embereket akiknek nem esik nehezükre a pénzt kidobni az ablakon. Lesz még mélyszegénység a világban, az országban, akkor majd kétszer is meggondolják hogy egy étteremben mit kérnek, mennyi kaját nem esznek meg és hasonlók. De kívánom hogy ne legyen ekkora baj a jövőben.

Egyébként a kedvencem a hagymakrémleves cipóban baconnel, jól esik a cipót megenni, hisz ropogósra sütik. Az alja szokott kicsit nyersebb maradni, de az is finom. Nyilván nem muszáj mindent megenni ha nem bírod, ha sok. De általában nem szokott nagy adag lenni.

aug. 11. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam.
aug. 11. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Megeszem, mert finom.
aug. 11. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.
aug. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!