Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A burger king-be adott papirpo...

A burger king-be adott papirpoharat korlatlan alkalommal lehet ujratolteni?

Figyelt kérdés
Ha megtartom a poharat akar evekig is jarhatok oda mig el nem hasznalodik?
aug. 6. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha proli vagy
aug. 6. 09:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt a kifejezest mar mindenre lehet hasznalni? Univerzalis? :/
aug. 6. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Addig tölthető újra amíg el nem hagyod az étterem területét. Pár napig még működhet is, de idővel fel fog tűnni, visszanézik a kamerán és kitiltanak, vagy súlyos esetben akár a rendőrség is jöhet, mert amit csinálni akarsz az lopás.
aug. 6. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a módszert egyszer egy hajléktalan férfitől láttam (látványosan elhasználódott papírpohár újratöltési kísérlete), esetében értettem ennek a szükségességét, egyébként fölöslegesen gátlástalan próbálkozásnak tartom.
aug. 6. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nyilván nem életszerű, azonban engem az érdekelne, hogy egy "sima" második töltés szabályos-e? Külföldön láttam kiírva, hogy "free refill", de magyarországi Burger Kingekben nem láttam ilyenre utaló magyar kiírást.
aug. 6. 11:54
 6/10 A kérdező kommentje:
De eletszeru, itt a fiokomba a pohar, egyszer mar hasznaltam. Tartogatom a kesobbiekre. Angol BK ba járok.
aug. 6. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
#5 Szabad, nyugodtan kérdezd meg a személyzetet. Minden olyan étteremben ahol önkiszolgáló automata van, újratölthető. Én is több helyen rákérdeztem még 2016-ban, mindenhol igent mondtak, azóta nem kérdezek, hanem simán töltöm, sose szóltak érte.
aug. 6. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem,
aug. 6. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Életszerűnek életszerű, de az ingyenes újratöltés hivatalosan (és értelemszerűen) arra az adott étkezési alkalomra vonatkozik, amikor a poharat is megveszed, utána "elévül", minden betérés alkalmával újat kellene venni, amit az ott tartózkodás során lehet korlátlan alkalommal megtölteni. Az, hogy a gyakorlatban észreveszik-e, ha egy korábbi poharat becsempészel kérdéses, de maga a spórolási gyakorlat semmiképpen se etikus. Igaz ez a brit, a magyar és minden további országbéli gyorsétterem esetében is.

Mikor a KFC Magyarországon bevezette a lehetőséget, akkor a pohár megvétele után volt, aki műanyag kannával állt oda és azt kezdte el feltölteni. Életszerűnek ez is életszerű, sőt, ha elég ügyes vagy, lopni a boltból is lehet, csak nem biztos, hogy érdemes.

aug. 6. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

7 éve megszálltam 1 éjszakára egy komoly 4*-os szállodában, ott korlátlan, svédasztalos reggelit és vacsorát kaptam, benne volt az árban. Mivel korlátlan, ezért azóta természetesen minden nap ott reggelizek és vacsorázok, ez logikus, hiszen kifizettem.

(szánalmas vagy)

aug. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!