A burger king-be adott papirpoharat korlatlan alkalommal lehet ujratolteni?
Életszerűnek életszerű, de az ingyenes újratöltés hivatalosan (és értelemszerűen) arra az adott étkezési alkalomra vonatkozik, amikor a poharat is megveszed, utána "elévül", minden betérés alkalmával újat kellene venni, amit az ott tartózkodás során lehet korlátlan alkalommal megtölteni. Az, hogy a gyakorlatban észreveszik-e, ha egy korábbi poharat becsempészel kérdéses, de maga a spórolási gyakorlat semmiképpen se etikus. Igaz ez a brit, a magyar és minden további országbéli gyorsétterem esetében is.
Mikor a KFC Magyarországon bevezette a lehetőséget, akkor a pohár megvétele után volt, aki műanyag kannával állt oda és azt kezdte el feltölteni. Életszerűnek ez is életszerű, sőt, ha elég ügyes vagy, lopni a boltból is lehet, csak nem biztos, hogy érdemes.
7 éve megszálltam 1 éjszakára egy komoly 4*-os szállodában, ott korlátlan, svédasztalos reggelit és vacsorát kaptam, benne volt az árban. Mivel korlátlan, ezért azóta természetesen minden nap ott reggelizek és vacsorázok, ez logikus, hiszen kifizettem.
(szánalmas vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!