Javasolnátok nekem Budapesten, megfizethető de mégis romantikus éttermet, randihoz?
Nem első randi lesz. Szeretném kicsit elegánsabbra venni, étterembe vinni a lányt. A gond hogy nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag. Iszonyat drágák a romantikus éttermek.
Azért szánok rá egy összeget, de jó lenne ha max 15-20 ezerből úgy tudnánk enni hogy ne kelljen aggódva figyelnem az étlapot. Beleférjen 1 főétel, 1 alkohol mentes ital és egy alkoholos ital fejenként.
Szóval 7.500-10.000 Ft/fő a max keret. Látszik hogy nem járok ilyen helyekre. Azt hittem hogy ez nagy összeg, de amiket kinéztem, ott jó ha a legolcsóbb fogások kijönnek.
Az megfizethetőek meg épp elegáns randi helyszínek. A fotók alapján inkább kifőzdére hajaznak, amik étteremként hirdetik magukat.
Huu hát nem lesz egyszerű. Majdnem írtam egy helyet, de ott kb 30-35 ezerből jönnétek ki fejenként. Cserébe nagy adagok, brutál finom, és a hely is hangulatos.
Esetleg vintage garden?
Köszönöm, nagyon tetszik ez a Vintage Garden és talán még a keretbe is belefér.
Magamtól is az olasz éttermekhez jutottam. Úgy tűnik ezek a tésztafélék, olasz helyek megfizethetőbbek. Bár amiket én kinéztem, azok nem ilyen szép helyek, szóval lehet emellett döntök.
Szerintem jól jársz velük, hangulatos, főleg ha este mentek és kb a csillagos ég alatt esztek.
Az első randim volt itt a vőlegényemmel, a szívembe lopta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!