Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Javasolnátok nekem Budapesten,...

Javasolnátok nekem Budapesten, megfizethető de mégis romantikus éttermet, randihoz?

Figyelt kérdés

Nem első randi lesz. Szeretném kicsit elegánsabbra venni, étterembe vinni a lányt. A gond hogy nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag. Iszonyat drágák a romantikus éttermek.

Azért szánok rá egy összeget, de jó lenne ha max 15-20 ezerből úgy tudnánk enni hogy ne kelljen aggódva figyelnem az étlapot. Beleférjen 1 főétel, 1 alkohol mentes ital és egy alkoholos ital fejenként.

Szóval 7.500-10.000 Ft/fő a max keret. Látszik hogy nem járok ilyen helyekre. Azt hittem hogy ez nagy összeg, de amiket kinéztem, ott jó ha a legolcsóbb fogások kijönnek.

Az megfizethetőek meg épp elegáns randi helyszínek. A fotók alapján inkább kifőzdére hajaznak, amik étteremként hirdetik magukat.

júl. 28. 17:38
 1/10 A kérdező kommentje:
*meg nem épp elegáns...-elírtam
júl. 28. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Huu hát nem lesz egyszerű. Majdnem írtam egy helyet, de ott kb 30-35 ezerből jönnétek ki fejenként. Cserébe nagy adagok, brutál finom, és a hely is hangulatos.

Esetleg vintage garden?

[link]

júl. 28. 17:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon tetszik ez a Vintage Garden és talán még a keretbe is belefér.

Magamtól is az olasz éttermekhez jutottam. Úgy tűnik ezek a tésztafélék, olasz helyek megfizethetőbbek. Bár amiket én kinéztem, azok nem ilyen szép helyek, szóval lehet emellett döntök.

júl. 28. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól jársz velük, hangulatos, főleg ha este mentek és kb a csillagos ég alatt esztek.

Az első randim volt itt a vőlegényemmel, a szívembe lopta magát.

júl. 28. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Ennyiből randihely nem nagyon jön ki. A fentebb említett Vintage Garden sem. Egy drágább főétel, egy limonádé meg mondjuk egy Aperol Spritz is közelebb lesz szervízzel 12-höz, mint a 7.5-hez. Egy előételt sem tudtok felezni, nincs desszert, a komplett éttermezés lesz maximum 40 perc, ezt azért gondold át.
júl. 28. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5ös, a kérdező írta hogy nem akar előételt nem akar desszertet, egy főétel egy alkoholos és egy alkoholmentes kijön fejenként 10ből..
júl. 29. 05:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: Mondjuk eleve nem lenne ilyen gond, ha a vendéglátósok nem emelték volna pofátlan mértékben az áraikat. Ideje harcolni ellenük
júl. 29. 09:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, átgondolom. Az árak elleni harchoz pedig kitartást kívánok. ✊😄
júl. 29. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Bécsi Szelet
aug. 23. 08:24
 10/10 A kérdező kommentje:
9: Sosem késő hozzászólni. Főleg ilyen hasznosat. :-D Am végül inkább én főztem. Elég puccosan sikerült megoldai, de Vintage Garden megtetszett. Majd ha jobban állok elviszem. Vagy valami alkalomra.
aug. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!