Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyire jellemző, hogy az...

Mennyire jellemző, hogy az éttermekben pepihúsból készítik a fasírtot?

Figyelt kérdés
Pepihús = az asztalokról összegyűjtött maradék hús ledarálva.
júl. 4. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
1-2 extrém esettől eltekintve semennyire.
júl. 4. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Még fasírtot sem csinálnak mindenhol belőle, találtam már félbe tört fogpiszkálót pörköltben. Azt hittem, kijön a belem.
júl. 4. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Szinte nulla, nem ilyen moslék temetők az éttermek.
júl. 4. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem tisztáztuk az országot, de Mo-n majdnem hogy kizárt. Akkor már inkább kispórolják belőle a húst és paprikás-zsíros lisztet/zsemlemorzsát etetnek veled.
júl. 16. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!