Mi az oka hogy a Mcndonaldsban nyáron nem raknak jeget a kólába, télen meg ihatatlanul telerakják jéggel?
Figyelt kérdés
2024. júl. 1. 20:49
1/12 anonim válasza:
Télen a kutya se kér bele, ezért telerakják annak aki nem mond semmit, hogy ne fölöslegesen dolgozzon a gép. Nyáron meg belepusztul a melegbe, nem csinál olyan gyorsan jeget mint adagolnák.
2/12 anonim válasza:
Nem raknak bele, ha jég nélkül kéred, lehet bármilyen évszak.
3/12 anonim válasza:
Gondolom az fel sem merült benned, hogy télen nem olvad olyan gyorsan a jég, mint nyáron a 40 fokokban?
4/12 jpeacefuler válasza:
Alapból raknak bele mindig. Azt külön kell kérni, hogy jég nélkül készítsék. A rendelési tételeknél ott van, hogy "alakítsd ízlésed szerint". Ott ki tudod venni a jeget.
5/12 anonim válasza:
Nyáron is raknak bele de lehet kevesebbet mert nehezebb gyártani megfelelő mennyiséget.
6/12 anonim válasza:
Ma voltam Mekiben, volt jég az üdítőmben.
7/12 anonim válasza:
Bármilyen évszakban voltam, hacsak nem jeleztem külön hogy nem kérek, mindig jéggel adták az üdítőt.
8/12 anonim válasza:
Nekem sem adtak jeget bele, meg is lepődtem! (Nem elolvadt).
9/12 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam. Régebben mindig jól telerakták jéggel, gondolom így igyekeztek spórolni az üdítővel. Mostanában meg be lehet jelölni a kioszkos rendelésnél, hogy nem kérek, illetve mikor személyesen rendeltem, akkor is megkérdezték, hogy kérek-e.
10/12 anonim válasza:
Közkeletű tévhit a spórolás. A szirupot higítják fel szénsavas vízzel. Az arány fix. Ha nem tesznek bele jeget, akkor annyival több víz kerül bele. Nincs mit spórolni, mert a higítási arány ugyanannyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!