Wellness hotelben a büfé vacsoránál a sok megmaradt étellel mit csinálnak? Zárásig voltunk és láttuk, hogy nagyon sok étel volt még, kidobni olyan nagy bűn lenne ezt a sok finomat.
Figyelt kérdés
jún. 15. 22:08
2/8 anonim válasza:
Miért dobnák ki? Te sem dobod ki otthon.
Ha olyan a hely akkor vihetnek haza a dolgozók, bizonyos dolgokat feltesznek holnap is. És lesz amit átalakítanak és úgy teszik fel a holnapi svédasztalra.
3/8 anonim válasza:
Hat pedig nagyreszt kidobjak, elelmiszerbiztonsagi szempontok miatt.
4/8 anonim válasza:
Nagyon függ sokmindentől.
Van olyan kaja, amit el lehet tenni másnapra, aztán vagy átalakítják a következő büfére, vagy megkapja ebédre a személyzet. Meg olyan is van, amit sajnos muszáj kidobniuk, még ha otthon az olyat simán eltennéd másnapra.
5/8 anonim válasza:
Amit csak lehet nem dobnak ki. Porköltből gulyás leves vagy hasonló, de lehet hortobágyi palacsinta is és így tovább
7/8 anonim válasza:
Kidobják. Más egy otthoni célra készített ételből maradék, amit elteszel, meg más, amit "felszolgálsz" pl ilyen eseményeken.
Azt élelmiszerbiztonsági szpontból kukázzák.
8/8 anonim válasza:
Sok a személyzet is másnap ebédre megkapják amit lehet még visszadolgozzák.
Végleg menthetetlen pedig moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!