Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A talponállókban a talponállás...

A talponállókban a talponállásnak mi a lényege amiért ne üljenek le az emberek?

Figyelt kérdés
Ma állva ettem meg az ebédemet hogy kipróbáljam, nem esett jól állni.
jún. 14. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

67 éves vagyok, de története régebbi. Pont az a lényeg, amit írsz. Úldögélnek az emberek, beszélgetnek. Még a végén elkezdenek politizálni. Szidni a rendszert, lázadozni.

A talponállóban legurítanak egy-jét felest és elmennek.

jún. 14. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Én ilyen helyre be sem tenném a lábam.

Fizess és húzz a fenébe, ez a lényege. menjen csődbe az ilyen

jún. 14. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Állva több ember elfér az amúgy apró helyen.
jún. 14. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
#4: Az nincs így, kedves egyszerű barátom, hogy nettó baromság amit írsz. Pontosan az az érdekük, hogy ott ülj minél hosszabban, ugyanis akkor tudsz fogyasztani. Ha már elmentél, akkor már nem tudsz. Ez ennyire varázslat neked...?
jún. 14. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
#4: Az igazi kocsmabútorok egy fél délelőttöt elvannak egy olcsó sörrel és csak foglalják a helyet meg mennek a pultos agyára, haszon meg nincs belőlük. Idd meg amit akarsz aztán tipli, ez a lényege a talponállóknak. Akinek nem tetszik nem megy oda.
jún. 15. 06:58
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Hibás logika. Ha tíz óra alatt 5 ember tíz sört iszik meg 4 óra vagy 4 perc tartózkodással, a bevétel ugyanannyi.
jún. 15. 07:06
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
#5: Nem ez a lényege a talponállóknak.
jún. 15. 07:19
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#7: De, hidd el egy régi, gyakorló piásnak.
jún. 15. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:

8. Elsőben leírtam a valós okot, nem is vitatta senki. A Rákosi-érában jöttek létre, és maradt meg végig a rendszerváltásig. Napjainkban már csak kevés van, azok sem újak, hanem megmaradtak még régről.

És újra írom: ha tíz perc után távozol, vagy tíz óra múlva, a bevétel azonos. Nem arról van szó, hogy tolonganak az emberek az ajtó előtt, és nem jutnak be az órák óta ott lévőktől.

jún. 15. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
#8: Nem.
jún. 15. 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!