Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Debrecen legnagyobb Piac...

Debrecen legnagyobb Piac utcai McDonaldsában miért nincsenek kioskok?

Figyelt kérdés
Akkora tumultus van folyton a pénztáraknál, de sehol egy kiosk. Röhejes, hogy ennyire elmaradott Debrecen fő McDonalds étterme.

jún. 10. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
7%

Ilyen elmaradott emberek lakjak az egesz varost, ne csodalkozz... en is alig varom mar, hogy meg legyen a diplomam es visszakoltozhessek Pestre.

Mellesleg a helyi mekit egy debreceni vallalkozo csalad, a Cserhati family uzemelteti, nem kozponti, tehat valoban a helyieket minositi.

jún. 10. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Pfff, ha szerinted ennyire szar Debrecen, miért nem mentél Budapesten egyetemre rengeteg egyeteme van.

Nem voltál elég okos??😂

jún. 10. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
De voltam eleg okos, csak egyetemet valtottam, mert nalatok konnyebb a kovetelmeny ugyanazon a szakon... ugyebar az agyatokhoz van igazitva a szamonkeres nehezsege, en meg kihasznalom ezt a kiskaput. Azt viszont nem sejtettem, amilyen szociokulturalis fertovel jar ez a varos.
jún. 10. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mióta ennyi pesti él itt, egyre rosszabb a helyzet...😂
jún. 10. 18:45
 5/9 anonim válasza:
100%
Szóval nem voltál elég okos, ezért kerested a könnyebb követelményt.
jún. 10. 18:51
 6/9 anonim válasza:
58%
Addig örülj, amíg meg nem épül az akkugyár
jún. 10. 19:26
 7/9 A kérdező kommentje:
1# én is ebben a városban élek és nem érzem magam elmaradottnak. Azt nem vitatom, hogy Debrcenben is sok a sötét ember, de ez ugyanennyire igaz Budapestre is, csak ott a sötét embereknek is nagy az önbizalma. Az meg elég nagy öngől, hogy fikázod a vidéki egyetemi képzés szintjét, de végülis csak ez ami megfelelő számodra. A mekinek meg nemtom mi köze ahhoz, hogy miyen elmaradottak az emberek. Inkább ahhoz van köze, hogy az üzemeltetők sóherkedtek és ezért nincsenek kioskok. Ja és a mekibe eleve nem az agysebészek meg filozófusok járnak tömegével, tehát megintcsak nem abból kell kiindulni, hogy ott milyen emberek fordulnak ott meg.
jún. 10. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
#3 veled is csak többen vagyunk
jún. 10. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Debrecenben hány Piac utca van?
jún. 11. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!