Miért zár be a debreceni DiVino?
Nem az volt, hogy Debrecen fénysebességel fejlődik? Második főváros meg ilyenek. Ez is attól van?
Tegnap volt kérdés hogy miért zárt be xy hamburgerező.
Nyilván a rezsi is elviszi.
Ez egy magánvállalkozás, azt csinál vele a tulaj, amit akar. Miért nem tőle kérdezed meg?
Mindegy, a lényeg, hogy fideszezhettél egy jóízűt.
A legtöbb vendéglátós helynek van egy természetes élettartama. Még rezsi nélkül is belefárad az ember egy évtized alatt.
Tudod milyen fárasztó tíz év vendéglátásban? Terelgetni a sok részeg, vandál, budiban kokózó idiótát? Éjszakázni? Nem járni nyaralni, mert ott a biznisz? Futkosni a beszállító után?
Megszervezni a dolgozókat, akik nagyrészt nem karrier szinten mosogatnak meg pincérkednek, csak 1-2 évet egyetel mellett?
6, Nyugi, én is csak a dolgozó vagyok, de ja, ez az amint láttam belülrôl. Kb ez van, nem szívszerelem hanem annyi pénzt akarnak kisajtolni amennyit csak lehet. 5-10 év alatt kitermeli amit akar, aztán hagyja a pitsába, mert ettől függetlenül még egy nyûgös szakma ez, bármilyen szinten.
Minek maradna benne, ha ezt a pénzt befektetheti olyasmibe, ahol nem kell alányalni a köznek, nincs romlékony áru, meg nem kell egy csomó változékony faktorral bajlódni.
Eladja az egész kócerájt névvel, séffel bútorral és köszöni jól járt.
A ritka kivétel az, ahol valami családi hagyaték a dolog, vagy nívója miatt marad ugyanabban a kézben. De ez a kivétel, nem a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!