Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten keresnék egy olyan...

Budapesten keresnék egy olyan helyet, ahol készítenek mentes ételeket is, nem ragaszkodnék étteremhez, elég egy lazább hely is, ahol van némi kaja és pia, amit mindenki el tud fogyasztani. Glutén és tejmentes választék is kellene. Burgerező pl?

Figyelt kérdés

Bizonyítvány osztás után mennénk egy helyre, dumálnánk egy kicsit, fogyasztanánk valamit (nem alkoholt, mert mindenki vezet) aztán mindenki menne a dolgára.

Valami belülős hely kellene, ahol egy salátánál azért nagyobb a választék.

Burgerező, pizzázó vagy valami hasonló hely, ahol el tud lenni egy olyan 6-8 fő és nem komoly ételeket ennénk, csak valami "gyorsabb" könnyedebb cuccot.

Meki, Burger King, KFC ilyesmi nem érdekelne.

Egy kicsit minőségében jobb helyre mennénk.

Mint említettem Budapesten belül.

Köszönöm szépen a tippeket!

jún. 1. 09:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Valaki?
jún. 1. 11:23
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Pizzázót, burgerezőt felejtsétek el, mert ott nem kapsz gm kaját.

Ha divatérzékeny a gluténos, akkor mehettek bárhová, ahol kontamináció van, semmi baja nem lesz (bocs, ez tény), ha tényleg cölis akkor pedig Ő eleve nem eszik olyan helyen, ami szennyezett ételt ad.

jún. 1. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy cölis vagy jelölten gm kajáldába megy vagy nem eszik, mert a legkisebb szennyezés is napokra szétcsszi az életét, ezt pedig nem vállaljuk be inkább.
jún. 1. 11:45
 4/12 anonim válasza:
29%

Mekibe, burgerbe is lehet elvileg menteset kapni. De mindig odaírják, hogy olyan helyen keszül, ahol szennyeződhet. Szerintem biztos, hogy szennyeződik is.

Biztos van ilyen hely nagyobb városokba. Kutatni kell utánuk.

jún. 1. 12:32
 5/12 A kérdező kommentje:

De konkrét helyeket tudnátok írni, amik közül tudnánk választani?

A meki azért esett ki, mert nem szereti egyikünk sem...

jún. 1. 15:10
 6/12 anonim ***** válasza:
jún. 1. 17:15
 7/12 anonim válasza:
100%

#4-es vagyok.

Mi rosszat írtam, hogy lepontoztatok?

Meg lehet nézni a meki, burger king étlapját. De pont ezert írtam, hogy ne kockáztasson.

Vagy az nem tetszett, hogy azt írtam tuti van ilyen. Pedig biztos, hogy van Pesten. Én debreceni vagyok és itt is vannak ilyen kajáldák. Akkor pesten is tuti.

Nem értem mi rosszat írtam?

De semmi baj, mert nem írom le az itteni kajáldák nevét (pedig hátha ott is van belőle). Akkor ennyit a segítségről.

jún. 1. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Epic burger a corvinnál. Van gm buci. Durván étzékeny cölis barátomnak sose lett tőle baja.

Illetve a nyugatinál van a cöli bisztrró de azt csak hallottam, még nem voltunk

jún. 1. 19:29
 9/12 A kérdező kommentje:

4es ha gondolod küldök neked egy screenshot-ot, hogy nem én nyomkodtalak le, de azért annyira ne vedd magadra.

Semmit sem számít a pontozás.

Aki tud írni valami (jószándékú) hasznos kommentet, azt megköszönöm!

Tehát köszönöm szépen az eddigieket is!

Le is fogom csekkolni őket!

jún. 2. 11:34
 10/12 anonim válasza:
100%

Tudom, hogy nem számít csak nem értem, hogy mi rosszat írtam.

Am én nem pesti vagyok, de itt Debibe az egyik legjobb kajálda a Free-dom. Pizza is van. Nézz utána, hátha Budapesten is van étterme. Isteni jó!

jún. 2. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!