Cukrászdákban hogyan csinálják a tejmentes citromfagyit?
Figyelt kérdés
Tejérzékeny vagyok és tejmentes fagyit szoktam választani, ha van és általában a citrom az, vagy más gyümölcsfagyik. Megkérdeztem, hogy milyen tejszínt használnak, pl kókusztejszínt, azt mondták semmilyet, vízalapú. A kérdésem az, hogy akkor mitől olyan jó krémes állagú? Gondolom nem a víztől, a citromlétől és a cukortól. Valaki tudja, mi a titka?2022. aug. 10. 19:01
1/2 anonim válasza:
Azért mert a fagyigép keverés közben levegőt juttatt a fagyiba,fixáló meg megfogja.
2/2 anonim válasza:
De, pont ezek vannak benne. Es a fagyigep megoldja a tobbit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!