Mennyi idén egy gombóc fagyi Budapesten? Eddig ahol én voltam, vagy ahol láttam kiírva, ott 600-750 ft volt. Ez tényleg az általános idén?
3-as, egyszerű, vannak gazdag emberek, ők veszik az új házakat, kocsikat, drága kütyüket stb. mint a cukrot. Nekik nem drága a 2000-es lángos meg a 650-es fagyi.
Vannak más emberek, akik nem gazdagok, mégis megveszik.
Meg vannak gondolkodó emberek, akik tudják, hogy ezen termékek ára kb. úgy áll össze, hogy 10% a bekerülési költség (természetesen a lehető legsilányabb alapanyagokból), 30% a vállalkozó költsége, 20% a hely bérleti díja, 35% a vállalkozó profitja és 5% az adó (mert minden ötödik vevőnek adnak nyugtát jó esetben).
Úgyhogy az a sok sóher irigy g*ci, akik azt mondják, amit én, inkább megcsinálják otthon ötödannyi pénzből. Persze, korunk embere el is kényelmesedett mint a sz*r, ezért már egy sz*ros szendvicset is a percenként bírságolandó világszemete futárokkal szállíttatnak haza, akkkkkora a szegénység ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!