Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Március 15-én az éttermek...

Március 15-én az éttermek nyitva lesznek?

Figyelt kérdés

márc. 12. 06:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Ráadásul: "en sosem ertettem ..."

Nem érted? Hogy ha egy bolton belül van az étterem, akkor miért van zárva az étterem, ha a bolt zárva van? :D

Pl. mert egy zárt boltba, nem tudnak beteleportálni az emberek, hogy a bolton belüli étterembe eljussanak! XD

márc. 12. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
#9: Váó.
márc. 12. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Igen, nyitva lesznek. Ilyenkor jókora forgalmat le tudnak bonyolítani, mert a boltok zárva, ha valaki nem készült kajával nincs más választása.
márc. 12. 09:45
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
igen, a legtöbb nyitva van (mi pl mindig étteremben vagyunk 15-én, akkor van a lányom születésnapja, évek óta mindig mi megyünk hozzá, mióta külön él, és nem akarjuk, hogy főzzön)
márc. 12. 10:41
 15/18 anonim válasza:
27%
Amik így a Plázákban meg a Tesco üzletsorán vannak, azok nem biztos, sőt, valószínűleg nem, de az ilyen Drive-os Mekik, KFC-k és társaik nyitva lesznek. :)
márc. 12. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
20%
#6: melyik étterem van zárva hétvégén debil barátom...?
márc. 12. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:
16# ha nem is étterem, de pl itt Győrben a cukrászdák nagy része zárva van pl, vasárnap, mindig szoktam is mondani, hogy "igazi üzletemberek" sírnak hogy szar a bevétel, és úgy kell nyitvalévő cukrászdát vadászni, pedig Győr se nem falu szint, se nem szegény város. Egyszerűen szarnak rá. Egyszer hívtam pl autómentőt amikor építkeztünk beragadtam a sárba, a fazon megkérdezte sürgős-e, mondom igen, akkor "meg ebédelek, pihenek egyet, és indulok"...szóval :)
márc. 16. 01:13
 18/18 ErniE76 válasza:
55%

Budapesti olasz étterem tulajdonosként írom: mi egy évben csak 3× vagyunk zárva (Húsvét vasárnap és hétfő, karácsony 24-26. és újév). Ez részben azért van, mert a kollégáknak is jár a szabadság, másrészt viszont ők dolgozni akarnak hétvégén is. Nyilván így mindenki elégedettebb. A vendég (hiszen be tud jönni, ha akar), a kolléga (pénzt keres) és én is. Na és persze a NAV. Így több adót fizetünk. És persze a szolgáltatók (víz, villany, gáz).

Mindehhez persze olyan helyen kell lennie az étteremnek, hogy a vendégek be is akarjanak térni. Mert ha nem jönnek, minek nyitva tartani?

Azt azért nem árt tudni, hogy ha valaki munkavállalóként vendéglátásban szeretne dolgozni, a hétvégéi ritkán lesznek szabadok, ugyanis a vendégek főleg akkor érnek rá jobban kimozdulni otthonról. Hétköznap meg a cégeikben dolgoznak. Tehát az számukra természetes dolog, hogy (akár) ünnepnapon is dolgoznak. Mint ahogy a benzinkúton dolgozók is.

márc. 26. 02:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!