Lehetséges, hogy úgy működjön egy étterem, hogy nincs teljes munkaidős szakácsa?
Figyelt kérdés
márc. 8. 09:25
1/3 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges. Mondjuk direkt szívjóságból részmunkaidősöket alkalmaz, vagy ilyesmi. Gyakorlatilag viszont sokkal nehezebb így megírni a beosztást.
Azt a lehetőséget meg most inkább nem veszem figyelembe, hogy papíron mindenki napi 2 órát dolgozik, a gyakorlatban viszont 12-t.
2/3 anonim válasza:
Egy pultos,menüs helyen teljesen ok.Reggel felfőzi a szakács pultosok meg kiosztják.
3/3 anonim válasza:
Hivatalosan valószínűleg sok étterem így működik, pont azért, amit #1 ír: nem teljesen munkaidőre vannak bejelentve az alkalmazottak, a valóságban meg a belüket is kidolgozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!