Véletlen fizetés nélkül távoztam a Mekiből. Vissza menjek kifizetni?
Figyelt kérdés
Általában mindig az önkiszolgáló táblánál fizetek ha mekizek, most viszont véletlen a “fizetés a pultnál” gombra kattintottam. A srác gond nélkül oda adta az ételt miután oda adtam a sorszámom, én pedig gond nélkül el is jöttem fizetés nélkül. Itthon jutott eszembe, hogy nem lett kifizetve miután a blokkot kerestem. Ti vissza mennétek kifizetni? Elég rosszul érzem most magam emiatt és rendőrségi ügyet sem szeretnék. Egyébként 3500 Ft-ról van szó.márc. 7. 21:56
11/16 anonim válasza:
amugy este a kasszábol fog hiányozni ez az összeg és kasszás fizet rå erre.
13/16 anonim válasza:
#11 Nem a kasszas fizeti, legalábbis a multiknál van egy alsó limit, amit még nem vonnak le.
Menj vissza, legfeljebb azt mondják, hogy már lekönyvelték, a vendégük voltál.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, ezt hogy sikerült. Ahová én szoktam menni, fel sem kerül a listára a rendelés fizetés előtt, tehát ki sem adják véletlenül se. Valamint a pici cetli amit kasszás fizetés esetén kapsz, látványosan különbözik a blokktól. Ha gyakran jársz az adott étterembe és arcról ismernek, menj vissza, amúgy nem sok értelme van (esetleg ha megvan még a sorszám, de az se biztos, mert egy idő után visszaugrik a számláló 0-ra).
15/16 anonim válasza:
tuti hogy nem vitte vissza :D lehet rosszul érezte egy kicsit magát de várt egy pozitív megerősítést hogy hagyd ennyiben, jól jártál. Hodie mihi, cras tibi. -ma nekem, holnap neked
16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondták egészségemre. :)
márc. 12. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!