Milyen márkájú szalámit használnak a Pizza Forte-ben?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, de hasonlót még nem találtam az üzletekben.2024. febr. 25. 22:27
2/4 anonim válasza:
Zsírosabb fajtát mert úgyis kisül és nem a legdrágábbat.
3/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem zsírosat, mert az eláztatja a pizzát. A legtöbb hely olasz kolbászt használ szalámi helyett, mert az megfelelően száraz.
4/4 anonim válasza:
Forté-ben vagy akár teljesen magyarul Fortében. Nem kötözködés. :-) Hosszítva mondjuk az ilyen véget és ilyenkor külföldi eredet ellenére is jelezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!