Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Blaha Burgerking mitől...

A Blaha Burgerking mitől olyan híresen szar?

Figyelt kérdés

Többször is voltam az elmúlt napokban az étteremben, vagy minek nevezzem és semmi rendkívüli negatív élményt sem tapasztaltam...

Akkor mitől is olyan rossz a hely?

Igaz mondjuk a kiszolgáló kis srác szerintem nem erről a bolygóról származik, de az étellel sem volt probléma, sem a kiszolgálással, sem a hellyel.

febr. 10. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

a kaja szar nem lehet mert ezeket a helyeket kemenyen ellenörzik azert hogy ugyanazt a szinvonalat hozzak mint MINDEN masik Burger King. Nem hagyhatnak ki ketchupot az egyik szendvicsbol mert poen. Receptek vannak amiket be kell tartani.

Viszont, anno mikor haza jartam Pestre egyetem alatt (ez 2018ba volt) tré hely volt. Plane mivel Blaha...eleve nem a Cote D`azur :-D eppen aztan a sok külföldi akik sik reszegen feltartjak a kasszat.

febr. 11. 20:32
 12/17 anonim válasza:

Egyébként ez a megnevezés valóban TERJEDT úgy 4-5, inkább 6-7 éve. A vásárlók valóban próbálnak csalni, ezt többször észrevettem, de a személyzet elég profin kezeli ezeket, és a VENDÉG ÉLMÉNYt nem rontják ezek az alakok, kipaterolják őket, ha szólsz az ottdolgozóknak.

Viszont miért gondolod, hogy a kiszolgáló nem földi leszármazott? Ez nekem valahogy böki a szememet, többek közt azért, mert szerintem nincs is fiú kiszolgálójuk...

Ételek rendbe vannak, gyorsak, egy gyorsétteremtől ennyit várok, ez megvan innentől kezdve jó az úgy.

febr. 13. 11:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Így őszintén most több kérdés van bennem a hellyel kapcsolatban, mint eddig volt, ezért nem is reagáltam sokáig, ezért sry.

Azért köszönöm a válaszokat!

#12 ezt nem negatívnak írtam, csak minden mpt kihasznált, és úgy pörgött, amennyire én sosem tudnék nem hogy egy teljes napig.

febr. 13. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sem tapasztaltam ott semmi negatívumot. Egyszer, mondjuk láttam oda bemenni Fekete Miklóst, de biztos csak burger kihívást csinált.
márc. 12. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs is a Blahán Burger King vagy lemaradtam valamiről?
aug. 22. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15, De van, csak nem ott, ahol a Meki, hanem a buszmegállókkal szemben a túloldalban, ahol a Raiffaisen bank pl.
aug. 22. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Igen, köszi közben nekem is leesett.
aug. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!