A Blaha Burgerking mitől olyan híresen szar?
Figyelt kérdés
Többször is voltam az elmúlt napokban az étteremben, vagy minek nevezzem és semmi rendkívüli negatív élményt sem tapasztaltam...
Akkor mitől is olyan rossz a hely?
Igaz mondjuk a kiszolgáló kis srác szerintem nem erről a bolygóról származik, de az étellel sem volt probléma, sem a kiszolgálással, sem a hellyel.
febr. 10. 19:23
1/17 anonim válasza:
Sosem hallottam arról, hogy bármi gond lenne vele.
2/17 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy rossz vélemény van róla?
3/17 anonim válasza:
Mindig észszerűtlenül hosszú időt kellett várnom egy egyszerű presszókávéra. (A fizetés befejeztétől számítva, tehát nem vettem figyelembe az előttem rendelők miatti várakozást).
4/17 anonim válasza:
Néha megfordulok ott, semmi rendkívülit nem tapasztaltam.
5/17 A kérdező kommentje:
A kérdésem azért merült fel, mert tényleg ez terjed mostanában miközben tényleg nemhogy bajom nem volt, kifejezetten jót ettem náluk.
#3 ez érdekes, mert ez is egy volt a pletykákból... de nem tapasztalt ilyet még
febr. 10. 21:38
7/17 anonim válasza:
Nyilván nem a kaja miatt terjed ez, hanem az odajáró közönség miatt.
8/17 A kérdező kommentje:
#6 szórakozóhelyeken.
#7 na az lehet erre nem gondoltam szerintem ez válasz a kérdésemre, köszönöm.
febr. 11. 04:08
9/17 anonim válasza:
Rá kellett volna kérdezni azokon a szórakozóhelyeken...
10/17 anonim válasza:
Itt a példa hogy nem kell mindíg a véleményekre adni.A legjobb a személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!