Pékek kisebb pékségekben és esetleg eladók: van/lenne értelme így sütni pékárukat, illetve ilyen módon indítani az adott "műszakot", vagyis az adott napot?
A szokásos - előző napi, előző esti - "nap" (vagy műszak) indítás helyett éjjeli kettőkor (el)kezdeni sütni a pékárukat, ezalatt azt kell érteni, hogy nem csak a reggeli órákra lennének kész péktermékek (hogy aztán estefelé már csupán kihűlt, száraz áruk legyenek a polcokon), hanem nap közben - is - sütni, hogy ha valaki délután öt, vagy hat óra körül tud csak bevásárolni, akkorra is legyenek friss, ropogós, illatozó pékáruk.
Lehetséges így pékséget működtetni (vagyis a folyamatokat pár órával később elkezdeni a megszokott kezdési időpontok helyett, majd pluszban még napközben is sütni)?
Az kimaradt, hogy így - magától értetődően - reggel 6:00-ra nem lesznek kész péksütemények (leghamarabb 8:00-kor, vagy jobb esetleg némileg/valamicskét hamarabb), de cserébe estefelé is lenne friss pékáru.
Tehát nem a korán kelőkre fókuszálna a pékség, de - valamit valamiért alapon - este is lenne ropogós, illatozó pékáru! Mindig!
Egy normális pékségben pontosan így működnek a dolgok.
Kezdésre van friss cucc és napközben is.
Nem mondtál újat :D, bár nyolcra kisütni bármit az nettó bromság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!