Az érintőképernyős mekikben tényleg csak a nyugdíjasok rendelhetnek a pénztárnál?
Figyelt kérdés
jan. 31. 22:44
21/27 anonim válasza:
gondolom azt erőltetik rájuk hogy minél többen használják az érintőst, ahhoz tereljék a vásárlókat én konkrétan olyan helyzetben vagyok hogy nem jártam mekiben vagy 3 éve, na és azóta itt a legközelebbiben (36 km) is ilyen lett a rendelési rendszer, nekem is fura lenne hirtelen hogy mi hol van benne pedig csak 33 vagyok. félek hogy húznám az időt míg összeválogatom, jó lenne látni egy ilyen kiosk menüjét videón vagy valami, bár csak nem olyan bonyolult
22/27 anonim válasza:
Mondjuk már ott bszva van, hogy van olyan opció, hogy "inkább a pultnál fizetem ki". Üti negyed óráig a 2 sajtburgert meg 2 bejövős ajánlatot, és aztán odatotyog a pulthoz fizetni, mert amúgy csak kp van nála, vagy nem tudja kezelni a terminált. Jah, időt spóroltunk, vagy nem. Azt mondjuk teljes mértékben megértem, ha nem nagyon akar ott dolgozni senki, mert a bér szar. Az adómenteseké is. Hát még az állandó délelőttös anyukáké, akiknek ez a lehetőségük van összesen, hogy tudják hozni-vinni a gyereket oviba. És ott talpal meg szpik 40+osan is, és a 20 éves műszakvezerő alázgatja ha úgy van. A vendégek nagyrészéről meg ne is beszéljünk, tisztelet a kivételnek. Én "csak" oktattam csórikat, de nagyon sajnáltam némelyiket. Általában a fiatalabbak a suttyók a dolgozók közül is. De ez csak az én véleményem.
23/27 A kérdező kommentje:
#21: Igen tökéletesen leírtad. :D Én is nyáron csak lestem, hogy mi van, amilyen gyakran járok oda. Akkor alakították át ilyenné. Előtte lehetett rendelni az ablaknál, kint az utcáról gyorsan. Azt szerettem. Megszüntették ezt is.
Biztos nem nehéz kezelni a képernyőt amúgy, csak meg kéne szokni. :)
febr. 1. 10:11
25/27 anonim válasza:
Én sem örülök ennek, pedig fiatalnak számítok még szerintem huszonévesen. Ezerszer egyszerűbb odamenni a pulthoz és megmondani mi kell, mint odaállni a képernyőhöz, pötyögni összevissza hogy elvitelre kell-e vagy ott eszed, menü, ajánlat, kártyával fizetni stb stb. Nem véletlenül van egyre nagyobb sor mindig ebédidőben, ez is visszafele sült el, csak hát ugye kényszeresen erőltetni kell a technológiát mert hát az a fiatalos, a trendi ugyebár, az meg hogy feleslegesen bonyolítja, darabossá teszi a dolgokat az meg ugye nem baj.
26/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek! :)
febr. 1. 10:57
27/27 anonim válasza:
Én a pultnál szoktam rendelni, mert általában készpénzzel fizetek, a képernyőknél meg folyton fennakadok, mert csak kártyával lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!