Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért adnak 10% kedvezményt...

Miért adnak 10% kedvezményt egy étteremben hogyha készpénzzel fizetek?

Figyelt kérdés
jan. 31. 07:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#19-20 De pont, hogy a tranzakciós díjnál többet dob ki a tulaj ezzel a módszerrel, a fekete bérezésnél viszont simán benne van, hogy így jön ki jobban.
jan. 31. 22:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem akarok vitatkozni veled mert lehet hogy úgy van ahogy írod késő van hogy számolgassak

De az nekem akkor sem logikus hogy miért nem lehet levenni a számlárol ha tudom hogy ki kell fizetni az alkalmazottat

Fekete bérezés alatt mit értesz egyébként?

jan. 31. 23:02
 23/28 eddiboy ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a nők 40 év munkaviszonyra járó nyugdíja. Anno valamelyik ellenzéki párt beadta az alkotmánybíróságra, hogy ez negatív diszkrimináció a férfiakkal szemben, terjesszék ki rájuk is. Az lett a határozat, hogy ez pozitív diszkrimináció a nők felé, ami nem tilos, sőt az alkotmány szerint a gyerekeket, nőket időseket segíteni kell, ez így teljesen megfelelő.
febr. 5. 08:48
 24/28 anonim ***** válasza:

A bankkártya használata csak a vevőnek ingyenes. Az elfogadótól levonnak szép kis összeget.

Én 1,1%-ot olvasok itt: [link]

febr. 5. 11:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom - és nem biztos, hogy jól -, hogy a nagyobb forgalmú helyeken százalékot vonnak a kártyás tranzakciók után, a kisebbeknél meg darabszámra számolják. Így egy kisboltban nem fognak örülni, ha az egy darab kakaós csigát kártyával fizetnék. Mondjuk mindez nem magyarázza meg a fenti 10% kedvezményt; pusztán leírtam.
febr. 5. 11:44
 26/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem, min vitatkoztok. #17 világosan megírta, hogy nem adnak.
febr. 5. 14:50
 27/28 eddiboy ***** válasza:
100%
#26: #5-nél leírja kérdező, hogy egy konkrét győri étteremről van szó, ami ad ilyen kedvezményt.
febr. 5. 22:02
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
#27 Olvastam, de #17 jobban tudja.
febr. 6. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!