A daubneres parfétorta az tkp. egy fagyitorta?
Figyelt kérdés
Rengeteg félét lehet kapni, tálkában, tortában, nem is láttam ilyeneket még más cukrászdákban. Tartalmaz piskótát vagy hogy működik? Fagyasztóban tartják?2024. jan. 15. 04:40
11/12 anonim válasza:
Az első linken továbbra is parfétorta van.
A parfétortában pedig simán lehet piskóta, ahogy a daubner oldalán is látszik a szeletes képeken, és a fenti linken is látszik. Bár itt sajnos a többi parfétortának nincs szeletelt képe, de többet kóstoltam az évek során, és bizton állíthatom, hogy van bennük piskóta.
És a további kekeckedés megelőzése érdekében visszaidézném az első hozzászólásomat: SOK parfétorta alapja a piskóta. Bizonyára van olyan is, amiben nincs.
Ellenben a kérdező a daubnerre volt kíváncsi, és a daubner oldalán több képen látszik, hogy több parfétortában is van piskóta(szerű) réteg.
Részemről lezártam.
12/12 anonim válasza:
A Daubneres parfétorták alján van egy nagyon vékony kakaós piskóta, fölötte parfé (a fagyinál elvileg simább állagú, nagyon tejszínes), és fagyasztott tejszínhabbal van bevonva, ami ha megfelelő ideig van kiengedve a torta, akkor krémes lesz. Fagyasztóban van természetesen, és hungarocell dobozt adnak hozzá elvitelre, abban 2-4 órát kibír kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!