Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A daubneres parfétorta az...

A daubneres parfétorta az tkp. egy fagyitorta?

Figyelt kérdés
Rengeteg félét lehet kapni, tálkában, tortában, nem is láttam ilyeneket még más cukrászdákban. Tartalmaz piskótát vagy hogy működik? Fagyasztóban tartják?
jan. 15. 04:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Valószínű igen mert a parfé fagyasztott.
jan. 15. 08:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tulajdonképpen az.
jan. 15. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
A parfe konkrétan szolidra fagyasztott fagyi. Nincs benne piskota
jan. 15. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

De, sok parfétorta alapja piskóta, nagyobb tartát ad neki, és kevésbé olvad.

De krém helyett fagylalttorta lényegében, igen.

Egyébként sok cukrászdában kapni, főleg nagyobbakban.

jan. 15. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Nos, cukrász vagyok, életemben nem készítettem még parfe tortát piskotaval. A parfe lényege hoyg szilardra fagyasztjuk. Ha piskóta lenne benne, abból kb beton lenne.
jan. 15. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok cukrász, szóval készséggel elhiszem, hogyha azt mondod, hogy nem piskóta, hanem valamilyen más tésztaréteg, de hogy van benne, az biztos. :)

Sajnos a torták fotózásánál ritkán mutatnak felszelt képet a cukrászdák, de ezen például pont látszik, hogy a fagyi alatt piskóta(?)réteg van:

[link]

A daubneres parfétortákhoz még nem volt szerencsém, de a szeletes képeken én itt is úgy látom, hogy az alja tésztás réteg.

[link]

jan. 15. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Az első linken egy Charlotte torta van, köze nincs a parfe tortahoz. A második linken meg kb keksz van alul
jan. 15. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az első linken is parfé torta van.
jan. 15. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

igen parfe az fagyitorta de abban nincs piskota ,de vanak fagyasztott rendes tortåk azokban van piskota utobbit aldiban,lidlben is lehet kapni.

[link] abben pl nincs piskota,

jan. 15. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Az első linken Charlotte torta van. Annak az alapja piskóta, a tölteléke krém, hab vagy ezek rétegezve piskotaval, a bevonata pedig piskotatekercs. A parfe tortaban még mindig nincs piskóta.n

jan. 15. 14:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!