Más hotelek éttermében is van ilyen?
Figyelt kérdés
Akkora nagy adagot készítenek olykor hogy megenni is kihívás.2023. dec. 31. 12:23
1/12 anonim 

válasza:

Igen, de pl nem csak hoteles éttermekben hanem amúgy is hatalmas adagokat adnak egy sima magyaros étteremben is.Hazaszoktam hozni a maradékot.
2/12 anonim 

válasza:

Igen, sok helyen adnak túl nagy adagot. De mivel nekem túl sok, ezért nem eszem meg az egészet, csak ami jól esik, a többit esetleg elcsomagoltatom, ha erre nincs lehetöség, a tányéron hagyom a fölöslege, de semmi esetre sem eröletetem magamba.
3/12 anonim 

válasza:

Mindenhol ez van, általában 2x adagot adnak egyre számolva. Sohasem tudom megenni, olyan sok.
Vagy elhozatom vagy otthagyom.
4/12 anonim 

válasza:

Nagyjából a két véglet létezik. Vagy madáretető, hatalmas tányéron egy galambnak elég étel "kreatívan" tálalva. (összemaszatolva a tányér többi részét is) Vagy akkora adag, hogy már csak a körettel is jól laknék. Mivel előbbi általában még horror áron is van, ezért utóbbival találkozom gyakrabban.
5/12 anonim 

válasza:

#4 Az már a fine dining étterem, amiről te beszélsz. Itt most sima, magyaros éttermekről van szó, nem luxuskategóriáról.
6/12 anonim 

válasza:

#5 a főzős műsoroknak hála már azért nem csak a fine dining éttermek próbálkoznak "fine dininggal", vagy annak egyes elemeinek másolásával.
7/12 anonim 

válasza:

Persze hogy csinálnak de mellette tudnak csomagolni is maradékot.
8/12 anonim 

válasza:

meg is nézem a Pléhcsárda új googlemaps értékeléseit, mindig szidni szokták a nagyot is, semmi sem jó az embereknek :D
10/12 anonim 

válasza:

egyszer bezáratta a nébih míg ki nem takarítottak, de úgy tudom azóta üzemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!