Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek sok jó étterem...

Szerintetek sok jó étterem van Budapesten? Példák?

Figyelt kérdés
Én egy kezemen meg tudnám számolni a kifejezetten jó helyeket. A legtöbb helyen vagy nincs jól elkészítve a hús vagy semmi extra, vagy kicsi az adag stb. A kiszolgálás pedig a béka feneke alatt van legtöbbször. Unott, sértődött képpel hozzák ki az ételt nagy kegyesen. Én vagyok ilyen kényes vagy másoknak is ez az élménye?

2023. nov. 17. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Déryné

Stand25 bisztró

Van jó csak meg kell fizetni

2023. nov. 17. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Sir Lancelot a Podmaniczky utcában bejött.
2023. nov. 17. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyre tobb jo etterem van, de meg kell fizetni valoban.

Viszont amik a nagyon extran draga kategoriaban vannak, ott lattam mar kinosat. Miutan pl Stockholmban is voltam Michelin csillagosban, nem erzem, hogy irrealis igenyeim voltak. Rablas volt, trukkosen fogalmazott arak, husdarab sulyatol fuggo. Kis ideges pincerlanyok magyaraztak a frankot, mivel semmi nem derult ki az etlaprol. Fine dining megvan, de mikroszkopikus meret, es bort mindig latvanyosan sokkal kevesebbet toltottek. Kulfoldi ismeroseim elott sullyedtem. Ez Budan egy del-amerikai grill etterem.

Maskulonben egyre tobb a jo.

A magyar elelmiszerinflacio nem az o hibajuk, es sz@rbol nem lehet varat epiteni.

2023. nov. 17. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Nem olcsó helyekre gondoltam, sajnos a magasabb árkategóriájúak is csalódást okoznak a legtöbbször.

2023. nov. 17. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En konkretat nem irtam, de Tripadvisoron szeretek kinezni helyeket, amik nem a legfelsobb kategoria, de azert magyar atlag sajnos rendszeresen nem biztos, hogy menne. A hely fontos, marmint pontosan a kornyek. Kulfoldi vendegekkel nem ert csalodas sokszor. Fotokat nezem, ertekeleseket is, es sok a jo.
2023. nov. 17. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg van, csak a legtöbb nem a Te árszínvonalad.
2023. nov. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!