Van esély rá, hogy Gordon Ramsey nyit itt egy éttermet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ennétek nála? Esetleg volt aki kiment Londonba és evett nála?2023. nov. 11. 21:35
2/10 anonim válasza:
Kizárt. JO is eladta a részesedését a hazaiban.
4/10 anonim válasza:
JO is rájött, hogy Mo.-on nincs erre igény. Max. egy középkategóriás étterem tud talpon maradni.
RJ-nél jártam és mély csalódás volt. Eleve a sötét környezet nagyon lehangoló volt, az ételek árai a csillagos ég, csak a külcsinen volt a hangsúly, ja és nem laktam jól, pedig egy 50-est ott hagytam.
5/10 A kérdező kommentje:
Ki az az RJ?
Illetve JO=Jamie Oliver gondolom.
2023. nov. 12. 09:34
6/10 anonim válasza:
Szinte semmi, lecsengőben van már a mítosza.
9/10 anonim válasza:
Kiváncsi leszek H. Katinka "Koool by Katinka" nevű Szent István krt.-i étterme vagy inkább Bisztrója, talpon tud-e maradni. A talpon maradásra minden esélye megvan, mivel kifejezetten nagyon egészséges ételeket kínálnak. A házhozszállítás pedig nagyon jó ötlet.
Remélem sikerül nekik.
10/10 anonim válasza:
J.O. gondolom Jamie Oliver, ezt nem is tudtam, hogy volt étterme MO-n. Bár nem tudom milyen országba lehet 1 ilyen puccos étterem vonzó,,, mert gondolom az volt drága stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!