Egy pincéren miért van munka közben rövid nadrág?
Nem kell semmit elfogadni, intelligens emberek egy rossz tapasztalat után soha többé nem látogatnak ilyen igénytelen helyet.
Így idővel szelektálódnak az adott helyre a primitívebb rétegek, vagy csökkenhet is a látogatottság, kit érdekel.
#24 "Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá".
© E.P. (Ez a vendéglátósnak szól).
Attól függ mennyire laza imidzsű a hely, szerintem akadnak olyan egységek, ahol ez elmegy. Dolgoztam én is olyan helyen ahol megengedték, hogy rövidben legyünk, bár én nem vagyok hajlandó rövidnadrágban dolgozni.
Azt viszont nevetségesnek találom, hogy elvárják azt, hogy 14-16 órát állj végig a napon fekete hosszúszárú nadrágban és 2 centi vastag farmer kötényben, miközben a vendég szó nélkül becsattog strandpapucsban vagy póló nélkül. És akkor még te vagy a paraszt, ha viccesen megkéred rá, hogy vegye fel a pólóját mert a kolléganők nem fognak tudni koncentrálni. :)
- egy pincér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!