Budapesten melyik a legjobb kész étel házhozszállítás?
Sziasztok!
Budapesten keresek étel kiszállító helyet. Nem nagyon ismerem őket, az első amivel találkoztam az az egészségkonyha, aminél az értékelések nem voltak olyan jók az utóbbi időben, ezért inkább kihagytam.
Igazábol a legfontosabb szempontok azok azok hogy legyen kora reggeli vagy rugalmas kiszállításuk az egyetem miatt, és hogy az étel legyen jó. Természetesen nem bánnám ha az ár is jó lenne, de semmi se lehet tökéletes.
A 13. kerületben lakom ha ennek van bármi jelentősége.
Köszi a válaszokat előre is!
Nekem az interfood/cityfood (full ugyanaz e ceg, kaja) bejott.
Gastroyal nagyon nem
Beres alexandra nem
Vitalkonyha is finom
valljuk be ha egeszseges es jo arat akarsz...googel: meal prep.
Csomo jo recept több napra elore elkesziteni kajakat, voltozastos es finom
Én évekig a cityfoddtól rendeltem,de egy idő után olyan sós lett a kaja-lehet,h nem v friss,és ezzel próbálták leplezni:/-,úgyh átváltottam Teletálra,ami maximálisan bejött!Évek óta onnan rendelek,és1-2kivételtől eltekintve mindig finom kajákat hoztak+a desszert is nagyon jó,pedig legtöbb helyen nem jó mind2.Mindig vannak újdonságok,és nem is drága szerintem.
Don Pepét is szeretm:jó a pizza,tészták+a desszert is,de azért jóval drágább,mint a Teletál és társai!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!