Magyarországon lévő gyorséttermekben újra lehet tölteni az üditőt?
Figyelt kérdés
Arra emlekszem hogy regen, kb 15 eve reklamozta a KFC hogy ujra lehet tolteni az üditőt. Egyszer Kecskemeten a mekiben ujratoltottem de nem szolt erte senki. Nem tudom lehet e vagy csak szimplan nem erdekli az alkalmazottakat.2023. szept. 7. 17:10
1/10 anonim válasza:
Mekiben nem lehet akkor se ha önkiszolgáló. Burger Kingben a legtöbb helyen igen, ahol önkiszolgáló automata van. KFC-ben mindenhol.
2/10 A kérdező kommentje:
Rádszólnak ha újratöltöd?
2023. szept. 7. 17:31
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, nem próbáltam még. De ki van írva, hogy egy üdítő vásárlása egyszeri töltésre jogosít. A KFC-nél meg az van kiírva, hogy töltsd újra. A Burgerben nincs kiírva semmi, de ha rákérdezel azt mondják, hogy újratölthető, volt hogy 6x feltöltöttem és nem szóltak érte.
4/10 anonim válasza:
Kfcnel es Burger Kingnel ujra toltheto. Ez persze nyilvan nem azt jelenti, h odamehetsz egy masfeles uveggel. Ujratoltod 2 3x max annyi eleg is
6/10 anonim válasza:
Nem szólnak rá az emberre, de annyira vacak az ital (híg, ízetlen), hogy igazából az ember feleslegesen úgysem tölti utána, max egyszer vagy kétszer.
7/10 anonim válasza:
KFC-ben újratölthető az ital.
A BurgerKingben hivatalosan nincs ilyen lehetőség, de ahol önkiszolgáló az italos gép, ott én még nem láttam, hogy valakire rászóltak volna az újratöltés miatt, vagy figyelték volna.
A Mekiben nem lehet.
8/10 anonim válasza:
Ha ki van rakva, akkor újratöltöm. Ennyi. Ha rám szól érte, akkor megkérdezem, hogy akkor minek van kirakva? Majd újratöltöm a szeme láttára! Basszus, ha egyszeri töltés a policy, akkor oldják meg, hogy csak egyszer lehessen tölteni belőle! Kártya, egyszer PIN kód, mittudomén. Vagy eleve ki se rakják akkor!
9/10 anonim válasza:
A KFC-ben hirdetik is, hogy újra lehet tölteni. A Burger Kingben csak szóbeszéd, hogy újra lehet tölteni, de ezt a BK nem erősítette még meg a netes platformjaikon, hivatalosan is. A Mekiben nálunk nincsenek már kitéve az üdítős gépek, szóval ott nem is tudnál magadnak újratölteni. De a Meki legalább kiírja a honlapján, hogy nem újratölthetősek az üdítőik. Amikor még saját magadnak lehetett tölteni italt és kint voltak a gépek, akkor sem lehetett újratölteni őket a Mekinél. Jó lenne ha ez a BK-nál és a Meki-nél is változna, olyan irányba mint a KFC-nél is van. :)
10/10 anonim válasza:
Nem szóbeszéd, kérdezd meg nyugodtan az alkalmazottakat. Amikor 2014-ben elkezdték tesztelni két budapesti helyszínen, az Alleeban és az Aréna Plázában ki is volt írva, hogy "Töltsd újra! Vegyél egy üdítőt a kasszánál, a következőre meghívunk!", akkoriban még úgy ment, hogy kiadták az üdítőt a szokásos módon, az automata csak újratöltésre szolgált. Gondolom látták, hogy ez vonzza a vendégeket és csődbe se vitte őket, így ami éttermet azóta nyitottak vagy felújítottak mind újratöltős. Csak ott nem tölthető újra amit 2014 óta nem újítottak fel soha. Van még pár ilyen hely a mai napig is, de a legtöbb helyen már újratölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!