Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » All you can eat sztorik..avagy...

All you can eat sztorik..avagy ti hogyan alltok hozza?

Figyelt kérdés

A kerdes azert fogalmazodott meg bennem, mert most voltunk anyuekkal nyaralni egy hajo utazason.

All you can eat bufe volt napi 3x.

Nem jartam meg sosem ilyen etteremben (trofe pl ami pesten van..) es kb meg most is 1 het utan sokk alatt vagyok mit muvelnek az emberek ilyen bufeknel :-D

Volt aki tenyleg 4 (!!!) tanyert zabalt ebedre, masok a nadragot gomboltak ki az asztalnal...

Ti is ilyenkor többet esztek?

Illetve van vmi vicces all you can eat elmenyetek?

Nalunk pl 2 kinai no osszeveszett egy utso szelet tortan, pedig mar hoztak az utanpotlast :-D

2023. aug. 30. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Vicces sztorim nincsen:)

Én ilyenkor igyekszem sok ételből, de egyenként keveset enni, hogy minél több fogást megkóstolhassak. A végére így is, úgy is jóllakok.

2023. aug. 30. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Hányásig zabálok.
2023. aug. 30. 22:21
 3/8 Popcorn ***** válasza:
89%
Ahogy az első. Több féléből keveseket.
2023. aug. 31. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem eszem többet, mint egyébként.

Oh, wait, SEMMIT nem eszem, mert cölis vagyok :D, de komolyan, amikor még ehettem, akkor ugyanannyit, mint máskor.

2023. aug. 31. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: az all-you-can-eat éttermek között nincs olyan, ahol van szeparált ételsor/tárolás?
2023. aug. 31. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogy mi vagy? Bortonben vagy?
2023. aug. 31. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek ilyend durva glutén allergiája van mint a négyesnek, az jobb ha nem eszik ilyen helyeken.

Elég egy ember, aki megfogta a kenyeret, és aztán vett egy darab csirkét, és a másik darab csirke is össze lett gluténezve. Márpedig az emberek ilyen helyeken simán csinálnak olyat, hogy valamit kiszednek, aztán visszarakják.

2023. szept. 2. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyre megyünk, általában csak az ínyencebb dobokat eszem.

Nagyrészt csak rákot, kagylót, friss gyümölcsöt, egzotikusabb húsokat.

Ezek frissebbek is, és anyagilag jobban is járok vele.

Mert ezek a helyek úgy vannak kitalálva, hogy van egy csomó krumpli, mirelit panírozott hús, zsíros pirított tészták, sertéshúsos ételek, picike de túlédesített torták, amiket kb mindenki szeret, és jól eltelítenek.

Ezekből rendelnek sokat, fillérekért.

A tengeri herkenytűket kevesebben eszik meg, és ezek gyorsan megromlanak, nem lehet őket 3-4 napig kirakni, tehát kevesebb készült belőlük.

Ja, és eperből, királyrákból, kék kagylóból, sárkány gyümölcsből, meg dinnyéből bekajálni azért annyira nem rossz.

2023. szept. 2. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!