Éttermek vesznek át alapanyagot magán személytől?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kijöttem busázni a Hármas-Körösre és nem terveztem azt, hogy ilyen temérdek mennyiséget fogok belőle. 15 darab busát sikerült fognom 2-5kg-os méretekben és én nem tudok ezzel a nagy mennyiséggel mit kezdeni viszont visszaengedni is tilos őket így arra gondoltam, hogy bemennék az egyik útbaeső étterembe és felajánlanám nekik ingyen.
Át veszik szerintetek? Van értelme megállni vagy csak ellenőrzött helyről vesznek alapanyagot?
2023. aug. 17. 18:39
11/13 anonim válasza:
Akkor már csak azt nem értem, hogy miért nem ez volt az elsőszámú terved, ha neked úgysem kellett a hal, és az étteremnek is ingyen adtad volna? Mások is a faluban szokták ismerősök között szétosztani a felesleget, hát még ha vannak, akik rá is szorulnak, akkor alapnak kellene lennie, hogy oda megy.
12/13 A kérdező kommentje:
#11 Mert nem jutott hirtelen eszembe.
2023. aug. 18. 11:39
13/13 anonim válasza:
#9 Az édesvízi halak közül a busa csökkenti legjobban a koleszterinszintet. Igaz, erre a célra megfelel a vörös bor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!