Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hova tűnt a Burger Kingből a...

Hova tűnt a Burger Kingből a Big King?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Feltehetően nem volt elég népszerű.
2023. aug. 10. 10:28
 2/8 anonim válasza:
91%
Már nem promóciós termék. Nem volt népszerű, megszűnt. 🤷
2023. aug. 10. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
El.
2023. aug. 10. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Long verziója van, ami ugyanaz, csak nem emeletes hanem hosszú zsemlében. Gondolom nem érte meg nekik csak ezért a középső zsemlerészt rendelni, mert annyira nem népszerű, viszont a hosszú zsemlét használják más termékekhez is.
2023. aug. 10. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én is csodálkoztam hogy eltűnt, egyáltalán nem járok burgerbe csak láttam régebben elvileg a Big Mac riválisa volt, ami a másiknál ugye a húzó top termék, fura hogy a másiknál nem szerepelt olyan jól. ha valaki ette az írja már le hogy nagyon különbözött a bigmactől? (ha már elvileg azt volt hivatott másolni)
2023. aug. 10. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
megzabáltam
2023. aug. 11. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt, valamivel nagyobb (de drágább is), a BK füstösebb ízvilágával, de a szósz egész hasonló izűre sikerült szerintem. Szvsz az ár lehetett az oka, másrészt hogy gondolom sokan sima Big Mac koppintásnak vélik (persze az is), és inkább veszik az eredetit.

2023. aug. 11. 14:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. aug. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!