1/8 anonim válasza:
Feltehetően nem volt elég népszerű.
2/8 anonim válasza:
Már nem promóciós termék. Nem volt népszerű, megszűnt. 🤷
4/8 anonim válasza:
Long verziója van, ami ugyanaz, csak nem emeletes hanem hosszú zsemlében. Gondolom nem érte meg nekik csak ezért a középső zsemlerészt rendelni, mert annyira nem népszerű, viszont a hosszú zsemlét használják más termékekhez is.
5/8 anonim válasza:
én is csodálkoztam hogy eltűnt, egyáltalán nem járok burgerbe csak láttam régebben elvileg a Big Mac riválisa volt, ami a másiknál ugye a húzó top termék, fura hogy a másiknál nem szerepelt olyan jól. ha valaki ette az írja már le hogy nagyon különbözött a bigmactől? (ha már elvileg azt volt hivatott másolni)
7/8 anonim válasza:
Hasonló volt, valamivel nagyobb (de drágább is), a BK füstösebb ízvilágával, de a szósz egész hasonló izűre sikerült szerintem. Szvsz az ár lehetett az oka, másrészt hogy gondolom sokan sima Big Mac koppintásnak vélik (persze az is), és inkább veszik az eredetit.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. aug. 12. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!