Ma érkezett Inter food-os kaját pénteken még megehetem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 08:30
1/5 anonim válasza:
Nálunk rendszeres volt az ilyesmi, mert amikor mentünk le a telekre pénteken mindig betáraztuk a kaját szombat-vasárnapra.
Ráadásul pénteken hűtőtáskában utaztattuk 2 órát. Soha semmi bajunk nem volt ettől.
(Már nem rendelünk, mert nem bírja a büdzsé)
3/5 anonim válasza:
Nálunk rendszeres, hogy az el nem fogyasztottat betesszük a -20°-os mélyhűtőbe és szükség szerint vesszük elő. Kb. 2 hete ettem meg egy közel 1 éve készült (fagyasztva tárolt) interfoodos kaját és még élek. Soha még ilyen interfoodos étel nem romlott meg nálunk, ha 5°-on volt tárolva pár napig. Azt hiszem, hogy az étel készítés feltételei szinte gyógyszergyártási körülményeknek felelnek meg. Persze nem kizárt, hogy valami tartósítószert is tesznek bele, csak ezek a részletek sehonnan nem derülnek ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül megettem :D irodában rendeltünk rántott cuccokat, tegnap is azt ettem ebédre, ma reggelire is és látom, h ebédre is rántott hús jött :D most egy darabig elég belőle
2023. aug. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!