Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ma érkezett Inter food-os...

Ma érkezett Inter food-os kaját pénteken még megehetem?

Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk rendszeres volt az ilyesmi, mert amikor mentünk le a telekre pénteken mindig betáraztuk a kaját szombat-vasárnapra.

Ráadásul pénteken hűtőtáskában utaztattuk 2 órát. Soha semmi bajunk nem volt ettől.

(Már nem rendelünk, mert nem bírja a büdzsé)

2023. aug. 2. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Hogy merült fel, hogy nem?
2023. aug. 2. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk rendszeres, hogy az el nem fogyasztottat betesszük a -20°-os mélyhűtőbe és szükség szerint vesszük elő. Kb. 2 hete ettem meg egy közel 1 éve készült (fagyasztva tárolt) interfoodos kaját és még élek. Soha még ilyen interfoodos étel nem romlott meg nálunk, ha 5°-on volt tárolva pár napig. Azt hiszem, hogy az étel készítés feltételei szinte gyógyszergyártási körülményeknek felelnek meg. Persze nem kizárt, hogy valami tartósítószert is tesznek bele, csak ezek a részletek sehonnan nem derülnek ki.
2023. aug. 2. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze csak tedd hutobe
2023. aug. 2. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül megettem :D irodában rendeltünk rántott cuccokat, tegnap is azt ettem ebédre, ma reggelire is és látom, h ebédre is rántott hús jött :D most egy darabig elég belőle
2023. aug. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!