Melyik sorba állnál be lángost venni,és miért oda?
1.Lángosos
Azonnal kérhető a lángos,sor nincs első vagy 2.vásárló lehetsz
2.Lángosos
Hosszú sor,várakozási idő,helyben megkapod a lángost
3.Lángosos
Hosszú sor,rendelést fel vesznek,azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség a sok rendelés miatt de várni kell akár 1 órát is mire elkészül a tied. Vissza kell menni az adott időre a lángosért.
Ez a harom lángosos egy strandon van ! Pár meterre vannak egymástól
Melyik lángosostól vennél lángost és miért arra esne a választásod?
Nem vagyok egy nagy lángosimádó, ha ritkán eszek, akkor is simát. Tehát nekem annyit nem ér, hogy még várjak is rá. Így az 1. lángososhoz.
Ha szeretném, szeretnék ilyen-olyan töltötteket is, viszont az evés a hangsúlyos, aztán menni tovább, akkor a 2.lángosos.
Ha meg nem az evésen lenne a hangsúly, hanem a társaságon, akkor a 3.lángosos. Mert valószínűleg az a legminőségibb lángosos a három közül.
Talán hihetetlennek fog tűnni de mind a 3 lángososnál egyforma volt az ár
Ilyet még nem tapasztaltam eddig sose
Értetlenül álltunk.
Egyébként végül mi a 3.számú lángosostól vásároltunk,azt kell hogy mondjam megérte.
Pontosan készítették el a megadott időre így tűz forrón kaptuk kézhez.
Lángos létére azt kell hogy mondjam nem tocsogott az olajba
A feltéten érződött hogy nem a legolcsóbb alapanyagokkal dolgoztak.
Fokhagymát,sót igény szerint tehetted rá
Megérte jobban, mint ahol esetleg ugyanezt kapod, de mondjuk azonnal? Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mondhatod, hogy megérte, ha a másik kettőt nem próbáltad. Plusz ha ugyanaz az ár, és nem tudsz semmit a minőségről, akkor miért a legszarabb feltételekkel bíró sorba állsz be? Sznoboskodsz?
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért dönt így valaki.
Én már több ismerős szakácstól is hallottam azt a tanácsot, hogy ha több helyen lehet kaját venni, mindig oda kell beállni, ahol a leghosszabb a sor. A hosszú sor nem szokott véletlen lenni.
És igen, a lángost lehet nagyon rosszul csinálni. Jópár konkrét példát tudok rá. Pedig én is csak sóval és fokhagymával szoktam venni, és a sót annyira nem lehet elrontani...
1 óra azért hosszú, ha éhes az ember, ilyen esetben simán a 2. hely. A 3. helyet csak akkor próbálom meg, ha előre tudom, hogy itt várni kell, és egy órával a tervezett étkezés előtt eszembe is jut odamenni.
Szerintem a hosszú sor egyáltalán nem garancia a minőségre. Lehet, hogy a kiszolgáló átmenetileg egyedül van, lehet, hogy a három tűzhelyből kettő elromlott, lehet, hogy csak szimplán bénázik a kiszolgáló.
A hosszú sor arra garancia, hogy a népek nem ismerik fel és nem tudják kezelni a problémát.
17
Persze, a hosszú sor nem garancia semmire, de azért valószínűsíti, hogy érdemes oda beállni.
Az emberek többsége nem először jár ott életében, és ugyan miért állnának be egy hosszú sorba, ha a másik helyen sorállás nélkül is megkapnák ugyanazt, ugyanannyiért? A hosszú sorba te is csak akkor állnál be, ha tudnád, hogy megéri. Oké, hogy az emberek hülyék, de azt azért a többség fel tudja fogni, hogy ahol csak 1 ember van, ott hamarabb kap ételt, mint ahol 20-an állnak sorba. És valamiért mégis a hosszú sorba álltak...
18
Ez két különböző dolog, amiről írsz. A kérdés nem ilyen helyzetről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!