Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik sorba állnál be lángost...

Melyik sorba állnál be lángost venni,és miért oda?

Figyelt kérdés

1.Lángosos

Azonnal kérhető a lángos,sor nincs első vagy 2.vásárló lehetsz

2.Lángosos

Hosszú sor,várakozási idő,helyben megkapod a lángost

3.Lángosos

Hosszú sor,rendelést fel vesznek,azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség a sok rendelés miatt de várni kell akár 1 órát is mire elkészül a tied. Vissza kell menni az adott időre a lángosért.

Ez a harom lángosos egy strandon van ! Pár meterre vannak egymástól

Melyik lángosostól vennél lángost és miért arra esne a választásod?

2023. júl. 21. 20:44
1 2
 11/19 Popcorn ***** válasza:
84%

Nem vagyok egy nagy lángosimádó, ha ritkán eszek, akkor is simát. Tehát nekem annyit nem ér, hogy még várjak is rá. Így az 1. lángososhoz.

Ha szeretném, szeretnék ilyen-olyan töltötteket is, viszont az evés a hangsúlyos, aztán menni tovább, akkor a 2.lángosos.

Ha meg nem az evésen lenne a hangsúly, hanem a társaságon, akkor a 3.lángosos. Mert valószínűleg az a legminőségibb lángosos a három közül.

2023. júl. 22. 07:03
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Az elsőnél folyamatosan sütik a lángosokat, ezért nem kell várakozni, viszont van esély, hogy kihűltet/kicsit szárazat kapsz kézbe, ha már ott áll a pulton (de ha jól terveznek akkor max. pár perceket áll függőlegesen ilyen csöpögtető izében, és akkor nem sokkal lesz rosszabb a minősége, mintha tényleg akkor vennék ki frissen az olajból). A másodikat frissen sütik, ezért kell várni. A 3. egy vicc. :D
2023. júl. 22. 13:01
 13/19 anonim válasza:
84%
Nyilván ahhoz állnék be, ahol egy órát várni kell ugyanarra a minőségre, csak jó eséllyel drágábban, mint a többinél. Szeretek közben éhesen aszalódni, hátha addigra kipurcanok, és még ők lesznek zavarban. XD
2023. júl. 22. 22:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Talán hihetetlennek fog tűnni de mind a 3 lángososnál egyforma volt az ár

Ilyet még nem tapasztaltam eddig sose

Értetlenül álltunk.

Egyébként végül mi a 3.számú lángosostól vásároltunk,azt kell hogy mondjam megérte.

Pontosan készítették el a megadott időre így tűz forrón kaptuk kézhez.

Lángos létére azt kell hogy mondjam nem tocsogott az olajba

A feltéten érződött hogy nem a legolcsóbb alapanyagokkal dolgoztak.

Fokhagymát,sót igény szerint tehetted rá

2023. júl. 22. 23:04
 15/19 anonim válasza:
68%

Megérte jobban, mint ahol esetleg ugyanezt kapod, de mondjuk azonnal? Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mondhatod, hogy megérte, ha a másik kettőt nem próbáltad. Plusz ha ugyanaz az ár, és nem tudsz semmit a minőségről, akkor miért a legszarabb feltételekkel bíró sorba állsz be? Sznoboskodsz?

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért dönt így valaki.

2023. júl. 22. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már több ismerős szakácstól is hallottam azt a tanácsot, hogy ha több helyen lehet kaját venni, mindig oda kell beállni, ahol a leghosszabb a sor. A hosszú sor nem szokott véletlen lenni.

És igen, a lángost lehet nagyon rosszul csinálni. Jópár konkrét példát tudok rá. Pedig én is csak sóval és fokhagymával szoktam venni, és a sót annyira nem lehet elrontani...

1 óra azért hosszú, ha éhes az ember, ilyen esetben simán a 2. hely. A 3. helyet csak akkor próbálom meg, ha előre tudom, hogy itt várni kell, és egy órával a tervezett étkezés előtt eszembe is jut odamenni.

2023. júl. 23. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem a hosszú sor egyáltalán nem garancia a minőségre. Lehet, hogy a kiszolgáló átmenetileg egyedül van, lehet, hogy a három tűzhelyből kettő elromlott, lehet, hogy csak szimplán bénázik a kiszolgáló.

A hosszú sor arra garancia, hogy a népek nem ismerik fel és nem tudják kezelni a problémát.

2023. júl. 24. 01:35
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
A várakozás hosszúsága egyáltalán nem garancia a minőségre. Eszel egy étteremben xar kaját ahová napokkal-hetekkel előre kell asztalt foglalni, egy sarokkal odébb meg olyan street food kaját eszel, hogy a füled kettéáll. Tapasztalat.
2023. júl. 24. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

17

Persze, a hosszú sor nem garancia semmire, de azért valószínűsíti, hogy érdemes oda beállni.

Az emberek többsége nem először jár ott életében, és ugyan miért állnának be egy hosszú sorba, ha a másik helyen sorállás nélkül is megkapnák ugyanazt, ugyanannyiért? A hosszú sorba te is csak akkor állnál be, ha tudnád, hogy megéri. Oké, hogy az emberek hülyék, de azt azért a többség fel tudja fogni, hogy ahol csak 1 ember van, ott hamarabb kap ételt, mint ahol 20-an állnak sorba. És valamiért mégis a hosszú sorba álltak...

18

Ez két különböző dolog, amiről írsz. A kérdés nem ilyen helyzetről szólt.

2023. júl. 24. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!