Melyik sorba állnál be lángost venni,és miért oda?
Figyelt kérdés
1.Lángosos
Azonnal kérhető a lángos,sor nincs első vagy 2.vásárló lehetsz
2.Lángosos
Hosszú sor,várakozási idő,helyben megkapod a lángost
3.Lángosos
Hosszú sor,rendelést fel vesznek,azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség a sok rendelés miatt de várni kell akár 1 órát is mire elkészül a tied. Vissza kell menni az adott időre a lángosért.
Ez a harom lángosos egy strandon van ! Pár meterre vannak egymástól
Melyik lángosostól vennél lángost és miért arra esne a választásod?
Az számít, milyen a lángos. De ha hosszabb a sor, mint 7-8 vevő, akkor nem állok be.
2023. júl. 21. 20:54
2/19 anonim válasza:
Nincs meg, hogy minden vevo visszatero vendeg, es pontosan tudja, mire szamithat?
2023. júl. 21. 21:04
3/19 anonim válasza:
1 vagy 2 opció
2023. júl. 21. 21:47
4/19 anonim válasza:
Mennyibe kerül a lángos, milyen ízek vannak, milyen a minősége?
2023. júl. 21. 21:50
5/19 anonim válasza:
Az 1. vagy drága vagy pocsék lángost árul, azért nincs vevője, így kerülendő. Elvileg lehetne az is, hogy kiváló a munkaszervezése és pikk-pakk kész a lángos, finom és az ára is jó - de ha így lenne a másik kettőnél nem lennének vevők.
Marad a 2. és 3. Nekem szimpatikusabb ha nem kell ácsorogni a semmiért, leadom a rendelést aztán szólnak ha lehet menni érte, így a harmadiknál vásárolnék.
2023. júl. 21. 22:13
6/19 anonim válasza:
Nyilván az első drága és pocsék palacsintát árul vagy egyárban van de pocsék a lángosuk és ezt akik sűrűbben látogatják a strandot tudják, Másodikat választanám vagy a harmadikat.
2023. júl. 21. 22:31
7/19 anonim válasza:
A választék ugyanaz? Mert lehet, hogy a 2-3-nál lehetett ilyen-olyan töltött lángosokat meg egyéb frinc-francokat kapni, azért volt a sor. Én meg csak sima fokhagymásat eszek, amit nem lehet elrontani, szóval az 1-eshez mennék. És na de most komolyan: 1 órát valami lángosra? Étteremben is nagyon-nagyon megnézem azt a kaját, amire hajlandó vagyok annyit várni!
2023. júl. 21. 22:32
8/19 anonim válasza:
Csakis anyukámhoz. Ő süti a legfinomabb lángost a világon!
2023. júl. 21. 22:38
9/19 anonim válasza:
Nem vagyok egy chatgpt, de ha éhes vagyok, akkor első körben csekkolnám az 1. és 2. sor árait. Ha nincs nagy eltérés, akkor az első sor. Ha jóval drágább, a 2. sor, mert ott belátható időn belül kapok kaját, és addig is szagolom a jó illatokat.
Nagy eltérések nem lehetnek ízben, egy olajban sült vacakon, max árban.
Másnap pedig kipróbálnám a 3. sort is, időben rendelve.
2023. júl. 21. 22:44
10/19 anonim válasza:
Mind a haromtol vennek egyet-egyet. Onnantol kezdve ahhoz mennek mindig, akinek a langosa friss (nem elore sutogetett es 50 all a talcan mert reggel 8-kor kezdtek sutni de csak 10-kor nyitnak), jo izu, nem ragogumi allagu, es aruljak az altalam kedvelt izben (sima tejfolos-fokhagymas).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!