Melyik sorba állnál be lángost venni,és miért oda?
1.Lángosos
Azonnal kérhető a lángos,sor nincs első vagy 2.vásárló lehetsz
2.Lángosos
Hosszú sor,várakozási idő,helyben megkapod a lángost
3.Lángosos
Hosszú sor,rendelést fel vesznek,azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség a sok rendelés miatt de várni kell akár 1 órát is mire elkészül a tied. Vissza kell menni az adott időre a lángosért.
Ez a harom lángosos egy strandon van ! Pár meterre vannak egymástól
Melyik lángosostól vennél lángost és miért arra esne a választásod?
Az 1. vagy drága vagy pocsék lángost árul, azért nincs vevője, így kerülendő. Elvileg lehetne az is, hogy kiváló a munkaszervezése és pikk-pakk kész a lángos, finom és az ára is jó - de ha így lenne a másik kettőnél nem lennének vevők.
Marad a 2. és 3. Nekem szimpatikusabb ha nem kell ácsorogni a semmiért, leadom a rendelést aztán szólnak ha lehet menni érte, így a harmadiknál vásárolnék.
Nem vagyok egy chatgpt, de ha éhes vagyok, akkor első körben csekkolnám az 1. és 2. sor árait. Ha nincs nagy eltérés, akkor az első sor. Ha jóval drágább, a 2. sor, mert ott belátható időn belül kapok kaját, és addig is szagolom a jó illatokat.
Nagy eltérések nem lehetnek ízben, egy olajban sült vacakon, max árban.
Másnap pedig kipróbálnám a 3. sort is, időben rendelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!