A Velencei-tónál most átlagban mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?
Figyelt kérdés
#lángos #Velemcei-tó
2023. júl. 15. 13:03
3/5 anonim válasza:
Azt még nem vásárolta fel a fidesz, szóval 1200-150 körül. A Balatonnál a fideszes lángososnál (mind az). Amíg meg nem mutatod a húszezrest a lángososnak el sem kezdi sütni a tenyérnyi üreset...
4/5 anonim válasza:
#3 már szerintem az is tervbe van. 5-6 év, és szinte minden Lölö cége lesz. OKJ..khmm..
Megvette a digit is. Addig 6 évig nem emeltek árat, amint Lölö lecsapott rá, 2-3 havonta emelik. Ami olcsó, azt vagy megveszik vagy eltapossák, hogy szabad NER kartellezés lehessen.
5/5 anonim válasza:
Velence most rizikós. Nem lehet tudni mi lesz, ha netán kiapad. Most éppen jó a víze, de tavaly borzasztó volt. Hallottam olyat, aki már ez miatt elkezdte árulni a nyaralóját, mert ha nem lesz turizmus, akkor nem fog annyit érni, mint most. De remélem lesz megoldás, mert én nagyon szeretem a Tavat és a déli településeit (Velence-Agárd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!