Etterembe sajat etelt is enni?
Van egy tipikus kis kinai bufe a kozelemben Pesten.
Sokszor be szoktam ülni.
Szerzetes eledelt (parolt zöldseg) vagy mas zölseges dolgot kerek altalaban, salatat, levest... viszont öret nelkul. Nem szeretem a krumplit es a rizst annyira.
Vinni szoktam magammal egy rozsos kiflit vagy zsemlet es azt eszem hozza.
Persze probalom ugy hogy nem olyan feltunoen. Sosem tennem egy normalis etteremben...egyertelmu. De ez egy kis bufe, 3 asztallal...tudjatok mire gondolok.
Csak a multkor valahogy ciki volt mert eszre vette egy masik vendeg es allandoan felem bamult...szerintetek is ciki es fura es nem kellene?
Nem tehetek rola hianyzik hozza a kenyer...valami szenhidrat
köszönöm
",,,de sajnos sok ember tényleg megteszi azt, hogy otthonról hozott kajával beül egy étterembe."
SOK ember?
Hát legfeljebb a diliház menzájára.
Ha van nép, amelyiket ez garantáltan nem zavar, az a kínai. Éltem egy évig Sanghajban, teljesen alap dolog más étteremből is átrendelni, ha épp olyan húsos táskát akarsz enni, az sem túl meglepő, hogy valaki visz magának rizst.
Az már fontosabb kérdés, hogy mi a pszichológiája annak, hogy alap szénhidrátokat nem eszel és egy konyhához egyáltalán nem passzoló dolgot nyomsz még egy kínaiban is. Jellemzően vagy valami léleknyomorító gyerekbántalmazás szokott lenni az oka vagy autizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!