Miért nincs szükségük a borravalóra a kajafutároknak?
Figyelt kérdés
heti 2szer rendelek kaját és felhozzák a lépcsőn, a kezembe nyomják majd elszaladnak. Mire kimondanám a borravalót már kb. a szomszéd utcában vannak. volt hogy a lépcsőn utána kiabáltam hogy adnék, de visszakiabálta hogy "siet majd legközelebb". Foodpanda és woltot használok, mindig más a futár, nem értem. Pedig adnék 300-400 ft borravalót.2023. júl. 2. 11:28
11/16 A kérdező kommentje:
9es igen de van egy csomó apróm inkább azt fogyasztanám le
2023. júl. 2. 15:00
12/16 anonim válasza:
Én mindig adok borravalót és senki sem szalad el előle. 4. emeleten lakom, nincs lift, a minimum, hogy honorálom valamivel szegényeket. Bár én akkor is ugyanúgy adtam, amikor szar volt a csengő és nekem kellett lemászni a kajáért.
13/16 A kérdező kommentje:
"Csak hergelsz itt."
Az miért hergelés hogy ADNI AKAROK de nem várják meg és azonnal lelépnek?
2023. júl. 2. 16:07
14/16 anonim válasza:
Borzasztoan kell sietniuk, es mindenki, akit ismerek, elorekeszitett jattal varja oket.
15/16 A kérdező kommentje:
Ott a zsebembe a jatt
2023. júl. 2. 19:07
16/16 anonim válasza:
Van fizetesuk, amit a gyorsaságért kapnak.
De irigyellek hogy napi plusz 300 (havi 9000 forintod van a kiszallitos kaja futarjanak). Nem lenezes szo szerint irigy vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!