4-5 ezer forint egy pizza egy pizzériában Budapesten? Csak én vagyok kiakadva?
Én azért vagyok nagyon kiakadva ezen, mert egyáltalán nem lett jobb-minőségi vagy akár még rosszabb is lett. A Forte konkrétan rosszabb minőségű lett és duplájára emelkedett. A King soha nem is volt nagyon jó. Igazából ezzel csak azt érik el, hogy elveszítenek mindenkit. Persze démoni kör, mert így pláne nem csökkentenek árat. De szépen bezárhatnak.
Közben tudom ismerőstől azt az árnyoldalát is, hogy nagyon nyavalygosók a munkavállalók és teljesíteni kell az elvárásukat. Közben mennek a csőd felé. Ebből rövidesen baj lesz és lassan szinte el fog tűnni a pizza az országban.
A Forte pizzázó, ha a szeletesre gondoltok, az nagyon drága lett! Egy szelet pizza 990ft! És akkor még fizetésnél az arcodba nyomják, hogy borravalót is válasz! Mire fel? Hogy átadja nekem a pénztáros?
Persze ez nem ilyen randi hely, de ha már megemlítették én is szót ejtek róla.
Régebben szerettem, nem is olyan régen volt 450ft egy szelet.
A 990ft már túlzás, ha óriás pizza szelet lenne (az 50 centisből 1 szelet) akkor azt mondanám rendben, de így?!
King még van egyáltalán? Azt nem láttam a városban régóta, de nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!