Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szegeden van olyan kocsma/étte...

Szegeden van olyan kocsma/étterem ahol árulnak, üvegesen vagy csapon Hoegaarden rosé sört?

Figyelt kérdés
Egyszer ittam csapról és nagyon jó volt, de sajnos bezárt a hely :( . Ezért most keresem az új "törzshelyemet".

2023. jún. 20. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert ugye az már nem fogyasztó, aki jóban van a kedvenc helyét üzemeltető személlyel, esetleg az ottani személyzettel. Hogyne kisfiam, hogyne.
2023. jún. 20. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

Jól belefeszültél a hülyeségedbe, azt se tudod már hogy magyarázkodj. Követed a kocsma bevételeit, akkora barát vagy, de azt se tudod hányféle létezik a kedvencedből. A tévhit és a feltételezés közti különbséget már nem is várja el senki, hogy értsed ezek után.

Gyorsan kitaposott bohóc cipőt csináltál magadból 😆. Kár volt ekkora mellénnyel indítani iyen handicappekkel.

2023. jún. 20. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Idéznéd, hogy a Hoegaardent írtam volna kedvencemnek? Esetleg, hogy hol írtam bevételről?
2023. jún. 20. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Ne vegyek rögtön kétféle rosét neked? 🤦

Inkább kérj ismételt termékismeret oktatást a főnöködtől. Ja, meg egy magyar nyelvtanfolyamot.

2023. jún. 20. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Tehát sehol sem írtam ilyenekt, csak vergődsz és hisztizel. Köszönöm.
2023. jún. 20. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Jól van Boborján, ma már ne igyál egyikféle Rosét sem. XD. Nagyon okosra ittad már magad így is.
2023. jún. 20. 15:25
 17/18 anonim ***** válasza:
9: szarsz magasról a kérdésre, de azért gyorsan szétvered más kérdését. Igazi k'csög vagy, gratulálok.
2023. jún. 20. 18:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Úgy látom sikerült egy kisebb komment háborút kirobbantonom az egyszerű kérdésemmel. Na mindegy 2. én Mo-n pontosabban Szegeden ittam csapon hoegaarden rose-t, de bezárt a hely (Dublin Pub), ezért érdekelt, hogy máshol esetleg van-e ilyen lehetőség
2023. jún. 21. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!