A kávézókban az alternatív tej valójában a vendég lehúzására szolgál?
Várj, Te most már tejről beszélsz, ami laktózmentes, nem növényi tejről, amit én alternatív tejnek neveznék.
Azért kíváncsi lennék, hol találkozol ilyen árakkal, meg ugye azt is jó tudatosítani, hogy egy eszpresszó és egy cappucino között nem csak a tej a különbség.
Eleve tényleg megy a nagy része a kukába (vagy megissza a személyzet), mert kevesen kérik, de 1 liternél kisebb kiszerelésben meg vagy nem kapható vagy olyan drága, hogy végképp nem éri meg megvenni.
Mi pl Alprót használtunk, abból lehetett szép cappucinót csinálni, a többit nem bírtuk normálisan felhabosítani, igen, ebből jelenleg kb 1000 Ft egy liter és jó része nem lett elhasználva, mert felbontás után fel kell használni záros határidőn belül, nem lehet hetekig tartogatni.
Abból meg csak menne a “diszkriminációs” hiszti az ilyen agyhalott vegánok részéről, ha külön lenne árazva a laktózmentes meg a növényi tej.
Mondjuk rhadtul nem mindegy hogy CSAK laktózmentes a tej vagy valóban magtej, és igen, a magtej 2x annyiba kerül.
Ahol "alternetív" tejként CSAK lm tejet adnak, azzal pl egy kazein-érzékeny pont semmire nem megy.
Ez teljesen erthető, mert nagy részét ki kell dobni, nem fogy el.
Engem jobban zavarna a 3000Ft/l ásvanyvíz ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!