Melyik gyorsétterem a finomabb,Mcdonalds,Burger king,Kfc?
Nálam ez a sorrend:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
Ha szereted a csirkét, akkor KFC. Alapjáraton finom, de eléggé ingadozó a minőség. Talan ez áll a legközelebb a "valódi ételhez". Ajánlom a Grandert, szerintem nagyon finom szendvics. Meg persze a kosarak. A qurrito és társai viszont nem jöttek be nekem. Ha nem kívánsz csirkét, akkor ez nyilván kilőve.
Mekiben általában tudod mire számíthatsz, ha veszel valamit. Állandó a színvonal. Ez persze nem azt jelenti, hogy jó is a színvonal. Van finom és kevésbé finom kajájuk. Ez érződik a "legműbbnek" a 3 gyorskajálda közül. Az én ízlésemnek túl száraz és kevés a zöldség. Gyakran vannak új, szezonális burgerek, de az utóbbiak nekem nem ízlettek. Régebben voltak nagyon jók.
A Burger King szerintem a legfinomabb + a Mekivel ellentétben itt vannak burgerek jól megpakolva zöldségekkel (paradicsom, hagyma, saláta...). Mekiben ritkán látni pl. paradicsomot, és mostanában nagyon erőltetik a rukkolát saláta helyett, amit nem díjazok. De maga a hús is jobban ízlik itt. Az egésznek van egy sajátos ízvilága, ami nagyon tetszik. Viszont Burger után fordult már elő egyszer-kétszer hasfájás, utána egy ideig nem kívántam. Illetve itt is előfordul, hogy rosszabb minőségű egy-egy burger, pl. nem friss benne a zöldség. Oh, és még a chilli cheese-es cuccok is jók itt.
Az utolsó jól leírta. A KFC nagyon finom tud lenni, ha minden stimmel, de ritkán stimmel minden.
A Meki eléggé műanyagízű, de azért vannak finom kaják.
A Burgernek finom, sajátos íze van. Kevésbé műanyag, mint a Meki és nagyobbak az adagok is. De itt is előfordult már, hogy pl. nem volt friss a zöldség vagy éppen az üdítő volt meleg és jég sem volt... Mekiben ilyeneket még nem tapasztaltam.
Nem tudom, egyik gyorséttermet sem kóstoltam.
Bizonyára te a termékeikre gondolsz. Teljesen szubjektív, hogy kinek melyik gyorsétteremlánc termékei a finomabbak.
Nehezen tudok dönteni, mert régen ettem már bármelyikből. Másfél hónapja vettem egy mekis burgert és azt is csak azért, mert úton voltam, leesett a vércukrom és kezdtem szédülni. Úgy felnyomta a vércukromat, hogy nem tudtam, mi bajom van. Bármelyiket nézzük, ezek pont erre jók, ha nincs kéznél rendes étel és kell valami. Én inkább pizzás vagyok, azaz voltam, mert arról is éppen leszokófélben leledzek és reménykedek, hogy még nincs késő az artériáimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!