Miért szeretik többen a Burger Kinget a Mekinél?
Jobbak az ízek.
Ár/érték arányban is jobb.
Reptéren szoktam Burgerezni mert ott gyorséttermek közül az meg a KFC van.
Sokan azt mondják a füstölt ízvilága miatt szeretik, meg nagyobbak az adagok, olcsóbb, régen igazabb volt mára nem feltétlen. Valahogy nekem a Burger gagyibb hatást kelt.
Én továbbra is a Mekit bírom ízvilágra, meg nekik van egy prémium vonaluk (Maestro szendvicsek). A bucijuk is jobb, a Burgeresen érezhetően porladósabb, rosszabb.
De mindegyiknek van erőssége. Szerintem nem igaz, hogy többen szeretik a Burgert, én pont azt látom, hogy a Mekiben mindig nagy a tömeg, míg Burgerben alig vannak.
Én van amit a burgerben szeretek jobban, van amit a mekiben.
Például a mcchicken sokkal finomabb mint a burger kinges verziója. A salátából azért szeretem jobban a mekiset mert a burger kingben nem lapos papírdoboza van hanem egy műanyag kerek és nem lehet benne vágni a húst mert felborul. De amúgy az ízre megfelel mindkettő.
A párom a burger kinget jobban szereti, én ezek miatt a meki felé húzok mert ezt a 2 dolgot eszem nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!