A gyorséttermek közül szerintetek is a KFC a legfinomabb?
Figyelt kérdés
A Burger King és a Meki olyan mű és íztelen.2023. máj. 25. 09:23
11/25 anonim válasza:
Nekem a Burger King a meki nagyon mű.
12/25 anonim válasza:
Mind mű, ha nem tűnt volna fel. Bár pont ez a lényegük.
13/25 anonim válasza:
Nekem a Pesti Pipi a kedvencem.
15/25 anonim válasza:
Nekem is a KFC a kedvencem, de nálunk a családban ezzel egyedül vagyok. A többség mekis, meg van pár burger kinges.
16/25 anonim válasza:
Igen, az én kedvencem is a KFC azzal, hogy normális ropogós krumplit sajnos csak a Meki tud sütni. A KFC és a Burger King krumplija is olajban főtt, fonnyadt sz@r.
17/25 anonim válasza:
Ha burgert eszek, akkor chicken burger. Ami a KFC-ben a legjobb hiszen arra specializálódott. Mégis csirke elég gagyi meg amúgy sem szimpatikus az a lánc
18/25 anonim válasza:
Az összes mű és szar, feltűnt remélem.
19/25 anonim válasza:
Azt sem tudom mikor ettem utoljára. Amikor még ettem mindig lemaradt valami a rendelésből vagy összekeverték, a csirkehús meg nyers volt.
20/25 anonim válasza:
sajnos borszato szinvonalu itthon a KFC
Nem egy esetben kaptam nem rendesen atsult csirket. Ertem, hogy nagy a forgalom, de akkor is a megadott ideig kell sutni.
A kaposzta salata itthon ehetetlen, vizes borzalom.
Nincs gravy, ami a legjobb dolog a KFC-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!