Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az, hogy a McDonald'...

Miért van az, hogy a McDonald's esetén elvitel többe kerül mint ott leülni?

Figyelt kérdés
Én olyan helyekhez vagyok szokva ahol a helyben fogyasztás kerül többe, mert azután több munka van az adott helyen.
2023. máj. 14. 21:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem igazodik, mert a hivatalos kommunikáció szerint a csomagolás miatt van az elviteli díj. Na, most ha helyben eszem, akkor is be van csomagolva minden, amit letesznek egy tálcára, amin van egy papír. Ha elviszem, akkor 1 db papír zacskóval lesz több (egy tálcapapírral és egy mosogatással kevesebb). Nem hiszem el, hogy 100 Ft egy papírzacskó.
2023. máj. 19. 12:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
21. (Papíriparban járatosként írom: nagyker áron kb. 4-5 forint lehet.)
2023. máj. 19. 12:31
 23/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem itt azt kell figyelni, hogy kb az ételek felé elviteles. Ezért rá tudnak tenni plusz 80-100 forintot/elvitel. Ne kicsiben gondolkoztatok, hány millió/milliárd Ft plusz bevétel ez akár naponta csak hazánkat nézve...
2023. júl. 8. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!